MUDr. Marie Vaníčková

Zubař Více

Hradec Králové 1 adresa

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Dne 6. 7. 2015 v dopoledních hodinách po výkonu služby jsem byl nucen navštívit oddělení s akutní bolestí zubu v dolní čelisti. Po příjmu paní doktorkou MUDR. Vaníčkovou Marií, její konzultaci a po vzájemné dohodě mi bolestivý zub vytrhla.
Chtěl bych velice poděkovat za neuvěřitelnou péči a více než jen profesionální, ale i lidský přístup Paní doktorky. Chtěl bych jí velice moc poděkovat, jelikož se se mnou "prala" více než hodinu, než se jí podařilo bolestivý zub vytáhnout, protože pod zubem byl nějaký váček, nejspíš se zánětem, a tím byla jakákoliv manipulace velice bolestivá.

S poděkováním a přáním hezkého dne. Mucha.

Naprosto perfektní přístup. Paní doktorka je opravdu zkušená a ještě ke všemu má velmi milý přístup. Nemám s ní žádný problém. První zubařka, u které se to dá v rámci zubařů přežít.

Paní doktora není moc pečlivá nebo neumí odstranit zubní kámen a rentgen jí taky asi nic neříká. Nemají jinou zábavu než celý den kontrolovat, jestli jim pacienti chodí na minutu přesně, ikdyž jsou samy ve skluzu.

Ochotná,milá, profesionál na svém místě.To samé platí i o sestřičce. Mám k paní doktorce naprostou důvěru a díky paní doktorce se má žena přestala bát zubaře ze kterého měla panickou hrůzu.

Z

Je to pro mne nejlepší zubní lékařka a neměnila bych.Působí a to nejen na mne,jako sluníčko a nesmím zapomenout i na její sestřičku v ordinaci.Obě jsou milé a mají citlivy a profesionální přístup.Mívala jsem ze zubaře panickou hrůzu a podle toho můj chrup také vypadal.Od doby,kdy chodím k této lékařce jsem klidnější protože ji důvěřuji a vím,že udělá vše proto,abych co nejméně trpěla.Chodíme k ní celá rodina,známí a proto ji mohu jen pochválit.

Ochotná, šikovná, profesionální přístup i výsledek