Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
slamova40
Paní doktorka mi byla doporučena v léčebně u Honzíčka v Písku, kde jsem byla pro opakované deprese. Souhlasím s tím, že má dar naslouchat, pomáhat a citlivě vyslechnout v tíživých situacích.
Po několika letech její péče a cvičení jógy jsem udělala velký pokrok.
Mám ji moc ráda. Děkuji za péči. Moc si jí vážím..........
Je citlivá, vnímavá a chápavá na všechny probémy mám což jse mi u jiných lékařů nestalo.Během necelého roku co u ní jsem se mi zlepšil psychický stav.Proto ji doporučuji.
Je to lékařka na svém místě.
Děkuji.Velice mi pomohla v mých těžkosstí při nočních můrách,děsů,vsteklosti,nesoustředěnosti,fyzické slabosti,bezvýslednosti,svýmpečlivým rozborem,vstřícností,lidskotí.Výsledek-byl dosažen úspěšností.Velice doporučuji.
Velmi mi pomohla v mých těžkostí při nočních můrách,děsů,vzteklosti,nesoustředění,fyzické slabosti bezvýslednosti ,pečlivém rozboru ,vstřícnosti,lidskosti,soucítění,věnování se skutečným zájmem mi pomoci.Výsledek-zklidnění mého celku,vyřešeníproblému,dostavení okamžité pomoci.Velice děkuji
Velice mi pomohla v mých těžkostí pří nočních můrách,děsů,steklostí,nesooustředění,fyzické slabostí,bezvýslednosti,pečlivému rozboru,vstřícností,lidskostí,soucítění,věnování svého času a otázkama mi pomohla k uklidňování mého celku.Výsledek její pomoci je evidenntní.Děkuji.Baloun Miroslav,Na výsluní 15,Č.B:
Je to velice dobrá lékařka, úžasný člověk. K pacientům přistuje lidsky - mám ji velice ráda. Moc mi pomáhá.
Díky paní doktorce jsem utekla "hrobníkovy z lopaty"!!! Nikdy na ní nedám dopustit. To co se tady o ní negativního píše, bude spíše závist než skutečné hodnocení lékaře. Ženy, uvědomte si, jak často můžete být blízko smrti!! A než se budete vyjadřovat k postupu jejího vyšetřování, zkonzultujte to raději nejdříve s příslušným odborníkem. Marie
Nejlepší člověk na světě!
Michaela Márová
Nedám na ni dopustit ani jako na lékařku,ani jako na člověka.Je úžasná....velice si ji vážím,změnila mi život.