Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Zuzana
Tato žena je dar psychologické komunitě. Už rok a půl jsem u paní Koutkové v terapii a můj život se díky jejím radám, pojmenování situace a nacházení řešení den ode dne lepší. Vnímám to z dlouhodobého hlediska jako nejlepší rozhodnutí, které jsem mohla udělat, abych našla cestu zpět k sobě a měla kvalitní život. Nemohla jsem si pro sebe přát lepší terapeutku, opravdu. Velice ji doporučuji pro všechny, kdo řeší narcistické nebo odmítavé rodiče jako trauma z dětství, nefunkční vztahy, hledají se a neví, kdo vlastně jsou, žárlí, mají problém se sebeláskou a jejich život je jak na horské dráze. Paní Koutková mě vždy vyslechne, poradí, podpoří, a odcházím s pocitem, že vše má řešení a můj život bude jen lepší a lepší, pokud budu sama chtít. Je to v našich rukách. Přirovnala bych to k pletení, a paní terapeutka jen přidržuje vlnu, aby nespadla na zem :) Paní Koutková je poklad a já si takových lidí nesmírně vážím. Úctyhodné povolání. Kolik životů ovlivní pozitivně... Díky za to.
Jana E.
Vyšetření syna 4 roky s podezřením na ADHD proběhlo bez mé přítomnosti. Nebylo mi vůbec nic vysvětleno, ani po mých dotazech jak na tom syn reálně je a co do budoucna dělat, jak se chovat. Pouze 3slovná diagnóza a žádná konzultace se mnou jako s rodičem, neochota komunikovat. Na mé dotazy byly pouze strohé bezobsažné odpovědi. Při potřebě spolupráce se základní školou mi paní doktorka oznámila ukončení péče bez udání důvodu, ať už nechodíme. V situaci, když jsem opravdu potřebovala rady jsem je nedostala. Následně jsem přes rok nemohla sehnat náhradního psychologa.
Dětem nedoporučuji.
Marie S.
Měla jsem štěstí, že se mojí první terapeutkou stala právě paní doktorka Koutková, k níž mám po pár letech vybudovanou skutečně pevnou důvěru. Dovedla mě ke klíčovým "aha" momentům. Pomohla mi porozumět mým pocitům, jednání i z čeho pramení moje úzkosti. Stala se takovým mým "průvodcem" těžkostmi života. I když zrovna není čerstvě po setkání, často mi naše dřívější povídání a společné zamýšlení vstupuje do myšlenek, což je pro mě velice podpůrné a pomáhá mi to. Paní doktorka mě vždy přijímala takovou, jaká jsem, s neuvěřitelnou dávkou laskavosti, pochopení a otevřenosti, zároveň mi dokázala zvýraznit to důležité. V krizovém období života jsem díky pravidelným, upřímným hovorům s ní, dokázala hájit to, co je pro mě důležité, a pro co chci žít, čemu se věnovat a čemu ne. Mám dojem, že teprve vděkem kontinuální prací s paní Koutkovou získávám sílu dospět a nalézt cestu sama k sobě, být v klidu a vnitřně svobodnější. Tak skvělou paní doktorku bych přála každému pacientkovi/pacientce.
Monika S.
Děkuji Paní doktorce Koutkové za její léčbu, 'zachránila mi tím život' a pomohla my se se spoustou věcí z minulosti vyrovnat a spoustě věcem porozumnět. Je milá, empatická a rozumná v názorech.
Kopecká
Nebyla jsem vůbec spokojena. Nechová se dobře k malým dětem. Z více stran si na ní rodiče s předškolními dětmi ztěžují.
Paní doktorka mě po 2 letech dostala ze všech problémů, které jsem si celý život sebou nesla. Byla jsem často smutná a trpěla jsem úzkostí. Bohužel jsem vyrůstala v alkoholické rodině, rodiče dnes již nežijí, měla jsem problémy vyrovnat se s takovým dětstvím, vyjadřovat svůj názor, stanovovat si hranice a ve finále i najít si partnera.
Dnes jsem šťastná, že jsem se k paní doktorce dostala a mohu naplno žít s pocitem, že své nálady a pohled na život mohou koordinovat sama. S dětstvím jsem se vyrovnala a uvědomila si, že každý rodič dělá maximum, co může, i když je to někdy málo a že lidé v těžkých životních situacích můžou z určitého pohledu zanedbávat i své děti. Mé rodiče mám ráda a beru vše jako životní zkušenost. Pomalu se i učím vyjadřovat svoje pocity v případě, kdy s druhým nesouhlasím a již to neberu jako výpadek proti druhé osobě, který přeci nesmím. Díky paní doktorce mohu svůj život žít naplno a být šťastná.
Ve spolupráci s paní doktorkou jsem byla vždy maximálně upřímná, sdělovala jsem jí i pocity, které bych nikdy nikomu neřekla a na ty vždy reagovala zásadním komentářem, který mě posunul dál. Paní doktorka je velmi empatická a mohu ji jen doporučit. A hlavně, když s ní budete cokoliv řešit, buďte naplno upřímní, teprve potom Vám může opravdu pomoci.
Romana
Paní doktorka je velmi hodná, empatická, příjemná, hezky se s ní povídá, avšak efekt z mého docházení na terapie byl skoro nulový, tudíž nemůžu a nechci posuzovat.
Úžasný člověk, úžasný odborník, empatická, lidská, úžasná.
Alena Šimková
Paní doktorky si velmi vážím jak pro jeji odbornou fundovanost, tak pro laskavý, chápavý a vstřícný vztah k pacientovi. Umí velmi dobře spolupracovat s adolescenty, je schopná jim i poradit při volbě profese, ale hledá i cesty při řešení jejich osobních problémů. Podle mé zkušenosti je např. dokáže naučit, jak se zbavit neúměrné trémy, ale zabývá se i jejich rodinnými a citovými problémy. Znám paní doktorku řadu let a poznala jsem ji v různých situacích jako přátelského a jemného člověka se zájmem o pacienta. Vřele doporučuji.
květa
Pani doktorka je opravdu odborník. Byla jsem se svými problemi u několika psychologů a jedina ona mi pomohla.
Upravit nebo spravovat profilPsychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze