Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Ukrajinská
Ukrajinská 900/11, Praha 101 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (33)

Z
    MUDr. Eva Preclíková Jiný

Velmi milá sestřička i paní Doktorka. Sestra ihned reagovala na mail.

PhDr. Marie Koutková Jiný

Vyšetření syna 4 roky s podezřením na ADHD proběhlo bez mé přítomnosti. Nebylo mi vůbec nic vysvětleno, ani po mých dotazech jak na tom syn reálně je a co do budoucna dělat, jak se chovat. Pouze 3slovná diagnóza a žádná konzultace se mnou jako s rodičem, neochota komunikovat. Na mé dotazy byly pouze strohé bezobsažné odpovědi. Při potřebě spolupráce se základní školou mi paní doktorka oznámila ukončení péče bez udání důvodu, ať už nechodíme. V situaci, když jsem opravdu potřebovala rady jsem je nedostala. Následně jsem přes rok nemohla sehnat náhradního psychologa.
    Dětem nedoporučuji.

MUDr. Natalie Brožová Jiný

Paní doktorka je velký profesionál.Její diagnostika byla vždy správná.Jsem s ní velice spokojen....

MUDr. Natalie Brožová Jiný

Paní doktorka i sestřička jsou obě neuvěřitelně příjemné a ochotné,vše vysvětlí, co se týče léčby atd.,vždy se vším pomohly. Jsem opravdu ráda, že chodím sem.

MUDr. Eva Preclíková Jiný

Paní doktorka je velice nepříjemná, na dotazy odsekává a co je nejhorší, jako oční lékařka mi špatně změřila dioptrie a to o celou jednu dioptrii. U jiného lékaře byli dioptrie jiné. Na dotazy ohledně kondice oka neodpovídala nebo odsekávala. K této doktorce už nikdy více.

G
    MUDr. Ondřej Suchý Jiný

Arogantni a necitlivy pristup, nikdy nepomohl. Doporucuji si zkontrolovat vykaz u pojistovny, pokazde si uctoval velmi vysoke castky a vykazoval ukony, ktere vubec nedelal. Nedoporucuji.

MUDr. Ivana Vondrušková Jiný

K paní doktorce chodím přes dvacet let a vždy je milá, velmi pečlivá, citlivá a vše dobře vysvětlí a i poradí. Nikdy bych paní doktorku nevyměnila za jiného lékaře. Sestřička je také velmi milá, příjemná a rychlá. Jsem velice spokojena.

MUDr. Eva Preclíková Jiný

Musím konstatovat že paní doktorka je opravdu hrozná. Můj otec měl problém a když se objednal na vyšetření,vše probíhalo stylem, co chcete bude to jen horší a nemohu Vám pomoci. Styl podání děsný, otec mi začal bláznit a ztratil zcela naději. Jinde mu samozřejmě pomohli a dali naději. Zamyslete se paní doktorko nad sebou zda je toto správně, otec byl dlouholetým pacientem ale nyní již bude muset chodit jinam. Jde mi hlavně o styl a přístup podání. Děkuji

PhDr. Marie Koutková Jiný

Měla jsem štěstí, že se mojí první terapeutkou stala právě paní doktorka Koutková, k níž mám po pár letech vybudovanou skutečně pevnou důvěru. Dovedla mě ke klíčovým "aha" momentům. Pomohla mi porozumět mým pocitům, jednání i z čeho pramení moje úzkosti. Stala se takovým mým "průvodcem" těžkostmi života. I když zrovna není čerstvě po setkání, často mi naše dřívější povídání a společné zamýšlení vstupuje do myšlenek, což je pro mě velice podpůrné a pomáhá mi to. Paní doktorka mě vždy přijímala takovou, jaká jsem, s neuvěřitelnou dávkou laskavosti, pochopení a otevřenosti, zároveň mi dokázala zvýraznit to důležité. V krizovém období života jsem díky pravidelným, upřímným hovorům s ní, dokázala hájit to, co je pro mě důležité, a pro co chci žít, čemu se věnovat a čemu ne. Mám dojem, že teprve vděkem kontinuální prací s paní Koutkovou získávám sílu dospět a nalézt cestu sama k sobě, být v klidu a vnitřně svobodnější. Tak skvělou paní doktorku bych přála každému pacientkovi/pacientce.

PhDr. Marie Koutková Jiný

Děkuji Paní doktorce Koutkové za její léčbu, 'zachránila mi tím život' a pomohla my se se spoustou věcí z minulosti vyrovnat a spoustě věcem porozumnět. Je milá, empatická a rozumná v názorech.