Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Tomáš Kašpar
Před 3 roky(2012) jsem hledala lékaře a paní doktorka mne přijala bez problému, Byla v tu dobu těhotná (pro lékaře dost zátěžový pacient po zdravotní stránce a věkové).
Byla velice pečlivá a je i dnes. Byla a je vždy příjemná a milá . Ochotna vyslechnout a poradit ale vysvětlit proč je dobré podat ty to léky či ne. Když si nebyla jistá zda v těhotenství zda podat antibiotika a neváhala ani chvilku a kontaktovala mého plicního lékaře a konzultovala vše přes telefon. Abych v horečkách nemusela podstupovat cestu a čekání u mého specialisty(ta to konzultace je nad rámec její povinností) DO DNES MÁM VEMLI DOBRÉ ZKUŠENOSTI S MUDr. Gasparikovou M. MOHU VŘELE ZA SEBE JEN DOPORUČIT !!!
JE TO BÁJEČNÁ LÉKAŘKA S INVIDUALNÍM PŘÍSTUPEK KE KAŽDÉMU ZDRAV.PROBLÉMU NEBO AŤ JDE JEN O PREVENCI.
Erin
K teto paní doktorce jsem min.rok šla, protože jsme se přestěhovali z jiného města a nutne jsem potřebovala prakt.lekare. Potřebovala jsem neschopenku, protože jsem byla na zacatku těhotenství a měla jsem hrozne nevolnosti a gynekologa mám v jiném městě a bohužel můj stav mi nedovolil tam jet. Paní doktorka byla neochotna, protivna a ze mi rozhodne nesch.nenapise, ze to není v její kompetenci, i když mi můj gyn.rikal, ze mi to můj prakticky lékař určitě napsat muže. Po druhé jsem tam šla jen kvůli tomu, ze jsem potřebovala obycejne vyšetření a napsat do těhotenské průkazky, aniž by me tato Dr.znala, vůbec se na me ani nepodivala a po 2h čekání mi přinesla knížku jen sestra, ze vse v pořádku. Absolutne nedoporučuji.
Tereza
Já měla s Paní doktorkou dost podobnou zkušenost. Přístup jako bych otravovala, potupně jsem si musela změřit teplotu, což se mi nikdy u nikoho jiného ještě nestalo, jako bych si asi teplotu 38 vymyslela a když jsem se na teploměr chtěla podívat, dostala jsem ještě vynadáno, že mě to nemusí zajímat. Jelikož mi bylo opravdu zle, neměla jsem sílu se s ní ještě dohadovat a bylo mi tak akorát do breku. Nic otřesnějšího jsem nikdy nezažila a to ve zdravotnictví pracuji. Už nikdy více!
essechiel
Musím říci, že já mám s paní doktorkou dobré zkušennosti. Vždy mě ochotně vyšetřila, byla na mne milá až familiérní, což jsem při horečkách či bolestech velmi potřebovala. Při neidentifikovatelných obtížích můj stav nezlehčovala a udělala mi komplexní vyšetření i doporučila k dalším specialistům, aby zjistili příčinu. Za sebe mohu jen doporučit.
Jana
Paní doktorka nemá evidentně zájem o lidi a už vůbec ne o pacienty. Při anamnéze ji nezajímají a nechce slyšet příznaky, které odporují jejímu názoru. V každé větě Vám dává najevo převahu a svou pravdu - já tam šla s horečkou a neměla sílu se hádat. Při 1. návštěvě se mi aspoň podívala do krku, poslechla si mě a poslala domů s tím, že jde o nachlazení a tedy mi nic nenapíše. 4. den nemoci, po chřipkových bolestech a totálním vyčerpání při neklesajících horečkách 39C, jsem přemluvila ochotnou sestru alespoň k výtěrům z krku. Doktorka mě ani nechtěla vidět, pak milostivě svolila a dost agresivně mě přesvědčovala, že jde skutečně o rýmu, aniž by se mě dotkla a pamatovala si (nebo vůbec poslouchala) něco z toho, co jsem jí řekla. VELMI NEDOPORUČUJI! I pokud víte sami, co vám je, tady se kvalitní léčby ani vyšetření nedočkáte....
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze