Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika II Hradec Králové

Oceňuji profesionální přístup. Absolutní spokojenost jak s přístupem tak i s vyřešením problému.Doporučuji.

B

K paní doktorce chodíme i s manželkou hezkých pár let.Oba jsme stále nadmíru spokojeni.Vždy svým známým bez obav doporučuji.

nejlepší lékařka, jakou jsem kdy poznal, vyšetřuje komplexně a nesoustředí se pouze úzce na svůj obor, vytrvalá a pečlivá, byla jediná v HK, kdo mi pomohl, a to jsem byl i u těch největších kapacit ve FN, přestože příčinou mých potíží nakonec nebyly samotné oči, ale nádor mozku, paní doktorka vytrvala a stále mě posílala na různá vyšetření, až se příčina odhalila, moc děkuji i touto cestou. Petr Kubalík

Paní doktorku mohu jen doporučit. Velmi starostlivá a vstřícná, individuální přístup.
Vždy dobře diagnostikovala mé potíže.

Vřele doporučuji

Příjemná a milá lékařka, která ochotně své pacienty ochotně přijme i bez objednání.

Milá a příjemná doktorka.Můj problém s očima/docela zásadní/ poznala jenom ona takže si nemůžu stežovat a jsem ráda,že tam chodím.Díky dlouhému času co to nikdo nezjistil mam nenapravitelně poškozené oči.Paní doktorka to objevila hned.

Velmi svědomitá a pečlivá!

Paní doktorka je moc ochotná, milá, trpělivá a další a další kladné vlastnosti. Mám dlouhodobé problémy, které mi ochotně léčí a má se mnou trpělivost. Za to, že jsou mé potíže dlouhodobé, nemůže ona. Prostě nejdou hned tak vyléčit. Když potřebuju, tak se stavím a ona mě ochotně přijme bez objednání a pomůže mi. Jsem jí opravdu vděčná a mohu ji jen a jen doporučit.