Ostatní služby
Urologická konzultace
Wilsonova 301/10, Praha
URO MEDICO
Klaudia Ligačová
Pán doktor je skutočne lekár na správnom mieste, naozaj vypočuje, venuje sa, snaží sa pomôcť, je veľmi rozvážny a ľudský. Môžem iba doporučiť, lepšieho lekára som na urológii nemohla stretnúť.
Jiří Geisler
S klinikou jsem naprosto spokojen. Ať už jde o komunikaci, rychlost objednání, příjemné a moderní prostředí či odbornost.
Osobní zkušenost mám s panem doktorem Gojdičem, a to velmi dobrou. Je to člověk na svém místě - odbornost a profesionalita. Příjemné, vstřícné a lidské jednání, na rovinu, vše vysvětlí, poslouchá, co mu říkáte, jedná rychle. Opravdu se snaží pomoci. Jsem vděčný, že jsem v jeho péči.
Martin Lejček
Pan doktor Gojdič je skvělý člověk a naprosto n svém místě. Jsem velmi vděčný za to, že jsem měl možnost ho potkat a mohu být lecen právě jim.
J. H.
Doktor je takový fajný řízek zarostlý - pro mě je to typ člověka, který mi lidsky dobře sedí, což jsem pro řešení problémů "dole" potřeboval. Věci vysvětluje napřímo, napoprvé jsem je nechtěl slyšet, ale na druhé a třetí návštěvě už jsem si to musel přiznat. Doporučuji jej pro pomoc s léčbou chronického zánětu pánevního dna.
V.K
Pán MUDr Gojdič je veľmi milý , chápavý a ochotný pomôcť . Pánovi doktorovi patrí moje veľké ďakujem . Za pomôcť a ochotu riešiť synov problém po zle vykonanéj operácii v inýnom zariadení iným doktorom. Takto si ja predstavujem naozaj úžasného a správneho doktorka ochotného pomôcť . Môžem len 100% odporučiť.
Martin S.
Na kliniku docházím k panu doktoru Gojdičovi na pravidelné preventivní urologické prohlídky, které jsou rychlé, zcela bezbolestné a díky přístupu pana doktora ztratíte jakékoli obavy, pokud je máte... Přístup pana doktora je lidský a přímý, pro někoho možná trochu svérázný, ale mně to vyhovuje. Vše vysvětlí, jak je třeba.
Dále jsem u pana doktora absolvoval vazektomii, která proběhla asi během 20 minut bez problémů v lokální anestezii. Vše vysvětleno předem i komunikace poté v pořádku. Tento zákrok je trochu nepříjemný, ale dá se to, záleží jak jste citliví na bolest. Hojení asi 2 týdny, výsledek OK. Kliniku a pana doktora Gojdiče doporučuji, stejně jako preventivní prohlídky!
JDP
Bohužel moje zkušenost s p Gojdič není pozitivní, i když přes všechny chvalné recenze jsem doufala, že konečně naleznu doktora, který se mnou bude zacházet jako s lidskou bytostí. První návštěva byla v pořádku a tak jsem se domnívala, že mu mohu i věřit ( s důvěrou v doktory mám velký problém). Bohužel druhá návštěva byla otřesná. Očividně je to tak, že jakmile se Vám něco nepovede (což ale koresponduje s Vašimi problémy) p Gojdič otočí o 180 stupňů a přístup je tedy rázem jiný. V podstatě mi v každé druhé větě diplomaticky řekl, že jsem úplně blbá a neschopná. Pak mi ještě napsal recept, ke kterému mi řekl jen máte ho v sms a pá. Tak jo díky za ty peníze, co jsem jim tam nechala bych tedy čekala víc…oželím peníze a už se tam neukážu. Tohle totiž opravdu nemám zapotřebí.
H.M.L
Byl jsem u pana doktora Gojdiče na Vasektomii. Pan doktor měl velice profesionální a zároven přátelský přístup. Po zákroku jsem se za ním mohl kdykoliv stavit (v jeho pracovních dnech u Urolomedico nebo v nemocnici, o kterém mě informoval). 2x jsem si nebyl jistý, zda se moje rána hojí správně a při kontrole byl vzdy ochotný vše s trpělivostí zkontrolovat a vysvětlit.
Pana doktora Gojdiče vřele všem doporučuji
Egor
Pan doktor je profesional. Mohu jenom doporucit. Konzultace probehla bez problemu, rychle, dostal jsem veskere informace.
P. Ř.
V ordinaci pana doktora Gojdiče vždy – právě tak i při mé včerejší návštěvě – dostávám všechno, co si mohu na kontrole u lékaře přát – špičkovou, vrcholně profesionální péči, přátelské jednání, pocit naprostého bezpečí. Mohu chtít více? Umím jen: s úctou Vám, pane doktore, za všechno děkuji! A pro sebe (sic!) si přeji – mějte ve všem hodně štěstí, ať se Vám všechno dobře daří!
Urologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze