Krškova 807, Praha
Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíCeník
Vlastním licence k Výkonu lékařské praxe v oboru diabetologie, Vedoucího lékaře-primáře pro obor diabetologie a licenci Lektora v lékařské praxi pro obor interní lékařství. Jsem členkou odborných lékařských společností Diabetologické, Obezitologické a Společnosti pro aterosklerózu.
Na poli lékařské vědy jsem prezentovala několik set odborných přednášek a článků v lékařských časopisech českých i zahraničních, včetně několika prezentací výsledků vlastní vědecké práce na Výročních kongresech Americké diabetologické společnosti. Jsem hlavní řešitelkou vědeckého grantu Ministerstva zdravotnictví České republiky na téma: Dlouhodobý vliv pravidelné pohybové terapie na kompenzaci diabetes mellitus 2. typu u obézních pacientů po vysazení léčby inzulínem a její náhradě perorálními antidiabetiky. Absolvovala jsem odbornou lékařskou stáž v USA v nemocnicích sdružených v Texas Medical Center a na lékařské fakultě Baylor College of Medicine v Houstonu.
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Marcela Szabó? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorDiabetologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Diabetologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze