Šindelková
Paní doktorka je velice hodná a profesionální, každý zákrok dopředu vysvětlí, ohlíží se i na finančn stránku pacienta. Jsme s ní s mužem velice spokojeni a vždy odcházíme s úsměvem - se sestřičkou je legrace :-)
přišla jsem kvůli ní o zuby
Velmi dobrá spolehlivá lékařka,tomu odpovídající výsledky léčení.
Přišla jsem k paní doktorce, protože jsem se přestěhovala a hledala jsem zubaře v Třebíči. Potřebovala jsem akutní ošetření, paní doktorka mi sdělila, že už nebere do evidence další pacienty a že je středa odpoledne, takže si mám zajít na VZP a zjistit si, kteří zubaři přibírají nové pacienty. A až si to zjistím, abych zjištěného lékaře navštívila až druhý den - ať nemusím zbytečně platit pohotovost v Jihlavě. Paní doktorko, děkuji Vám za dobře míněné rady!
Radka
hodnotím velmi kladne, peclivá, milá.
Karolína
K paní doktorce chodím už hodně let a jsem s ní maximálně spokojená. Má moderně vybavenou ordinaci, milou sestřičku a své práci rozumí:-). Pokaždé se mi věnuje, všechno vysvětlí, uklidní nervózního pacienta. Jedinou nevýhodou jsou delší objednací lhůty (pokud má člověk akutní problém, tak samozřejmě může přijít kdykoliv), ale jinak si nemám na co stěžovat. Chodí k ní i manžel a perfektně mu spravila zuby, které zanedbala jeho předchozí zubařka.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Třebíči
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Třebíči
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Třebíči