Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
J.K.
Paní psycholožku nám doporučila pedagogicko-psychologická poradna. Po celé sezení paní doktorka vyprávěla historky ze své praxe a důvod naší návštěvy ji zajímal až na konci sezení. Na druhém sezení, kde byla dcera po oboustranné dohodě sama, se situace opakovala a nakonec paní doktorka dceři sdělila, že jí nemá jak pomoct. Neproběhlo žádné vyšetření, jen dcera vyplnila jakýsi dotazník o návštěvě. Lékařské zprávy týkající se dceřiných psychických potíží, které jsme paní doktorce předložili při první návštěvě pravděpodobně jen založila do složky. Pro nás návštěva této odbornice byla jen pouhou ztrátou času.
market
Paní doktorka se ze začátku jevila jako sympatická žena, docházela jsem k ní s dcerou, poté co jsme ji asi tak cca osmkrát střídavě já i manžel slušnou formou prosili o zprávu pro paní učitelku, nám nebylo vyhověno, nevíme z jakého důvodu, protože je to normální a máme na informace nárok. Při poslední návštěvě malou, která je velmi plachá, rozplakala, protože na ni důrazně tlačila, čehož jsem byla svědkem, že u ní nevidí pokroky, jak je to možné atd. Určitě je pro mne velkým zklamáním.
L.D.
Vynikající odbornice, citlivý a erudovaný přístup.Cítite z ní porozumění a snahu
pomoci.Je to člověk na svém místě .Doporučuji ,máte li psychické, osobní či jiné problémy,vždy vám dobře poradí a pomůže.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze