Ráda analyzuji fakta, abych odstranila pravou příčinu problému. Je pro mě důležité, aby klient poznal sám podstatu vzniku jeho potíží a přerušil tak „nekonečnou“ smyčku opakujících se problémů.
- psychoterapie
Psychoedukace • 1 500 Kč
Psychoterapie • 1 500 Kč
Hledejte v názorech
Paní magistra skutečně naslouchá a snaží se poradit, nasměrovat správným směrem. Mnohokrát jsem se díky ní dokázala na situaci podívat z úplně jiného úhlu pohledu, což mi pomohlo se svým problémem lépe pracovat. Jsem s terapiemi více než spokojená a nemám nic, co bych mohla vytknout.
Po první návštěvě jsem si jistá, že paní doktorka ví, jak mi pomoci. Určitě do terapií jdu.
Paní Rudinská je velmi empatická, pomůže, ale snaží se, aby si člověk pomohl sám.
Paní Rudinská je naprosto úžasná. Chodím k ní už skoro rok a nikdy nebyl s něčím problém. Vždy ochotně porodila a pomohla a na tváři jí nechyběl úsměv. Její ordinace je taktéž velmi příjemná takže jde cítit spíše až domovská atmosféra. Jsem moc spokojená
Děkuji za velmi příjemné a užitečné setkání s paní Rudinskou.
Paní magistra je naprosto úžasná, moc doporučuji. Setkání s ní jsou velmi přínosná a člověk se cítí mnohem lépe. Krásné jsou i prostory pro terapii. Moc děkuji.
Jsem moc spokojená s výběrem terapeutky, paní Rudinská je velmi empatická a lidská a vždy odcházím nabytá energií.
Paní Lucie je velmi příjemná, empatická a profesionální. Příjemný prostředí.
- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze