O nás
Odkazy
Názory o lékařích (33)
F.P.
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan Rudisnký je pohotový, ohleduplný psychoterapeut jehož empatický přístup motivuje k otevřenějšímu svěřování ohledně osobních těžkostí a dokonce vás dokáže i rozesmát. To navíc doplňuje minimalistická, avšak hezky ozdobená a vybavená kancelář, jejž příjmenou atmosféru jen umocňuje.
Darina
Profesionální, empatický, osobní přístup . Velmi doporučuji
Marek
Návštěva ověřená
Skvělý a příjemný přístup. Nadhled a objektivní pohled na situace ve kterých se člověk nachází. Určitě to pomáhá
ŠP
Návštěva ověřená
Série sezení mi nesmírně pomohla při těžkém rozchodu. Byla to moje první zkušenost s terapií a možnost otevřeně mluvit a být vyslyšen je úžasná.
E.K.
Návštěva ověřená
Paní magistra je moc milá, jsem zatím po první návštěvě, ale ráda zkusím znovu
L.M.
Návštěva ověřená
Pana Ondřeje jsem vyhledala v obtížné životní situaci, kdy jsem si nevěděla rady. Velmi mi pomohl a naše spolupráce dále pokračuje. Je velmi empatický a trpělivý (a že to se mnou nebývá jednoduché). Vždy se snaží pomoci s čímkoli zrovna přicházím. Oceňuji profesionalitu, smysl pro humor i příjemné prostředí. Vážím si jeho práce a s klidným svědomím doporučuji všem.
Klara
Návštěva ověřená
Doporučuji, začínají mi postupně docházet souvislosti a dávat smysl
Kateřina M.
Návštěva ověřená
Jsem opravdu ráda, že jsem vyhledala pomoc paní Lucie, pomohla mi a nasměrovala správným směrem když mi bylo nejhůř. Navíc je velmi milá a empatická a jako bonus je na skvělém místě, ordinace je moc hezky zařízená, takže se člověk cítí v takovém prostředí příjemně a uvolněně. Vždy jsem od ní odcházela s pocitem, že vše se dá zvládnout a nic není tak černé. Paní Lucii patří velké děkuji.
Lenka
Návštěva ověřená
Paní doktorka je skvělá. Chápavá, snaží se pomoci, naprosto přesně ví, kam "sáhnout". Konečně mám pocit, že jsem našla správnou terapeutku, která mě navádí a skutečně řeší mé problémy.
S.T.
Návštěva ověřená
Byla jsem velmi spokojená s přístupem pana Ing. Rudinského. Vytváří bezpečný a klidný prostor, kde jsem se mohla otevřít a pracovat na svých tématech. Naslouchá s respektem, klade trefné otázky a pomáhá nahlédnout na věci z jiného úhlu. Určitě mohu jen doporučit.
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
- Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze