O nás
Názory o lékařích (22)
Hledejte v názorech
DD
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Ondřejovi jsem moc vděčný za jeho profesionální přístup a pomoc. Pracuje se mnou dlouhodobě a výsledky se dostavují.
Eliška
Návštěva ověřená
Paní magistra skutečně naslouchá a snaží se poradit, nasměrovat správným směrem. Mnohokrát jsem se díky ní dokázala na situaci podívat z úplně jiného úhlu pohledu, což mi pomohlo se svým problémem lépe pracovat. Jsem s terapiemi více než spokojená a nemám nic, co bych mohla vytknout.
Ondřej
Návštěva ověřená
Pan Rudinský, mi dokázal poskytnout nejen podporu oporu v těžké životní situaci, ale kladl hezky otázky, které vedly k tomu, abych pochopil své vlastní jednání do hloubky. A to velice empaticky a příjemně.
Natálie
Návštěva ověřená
Bylo to pro mě úplně poprvé, co jsem byla na terapii a chtěla bych mockrát poděkovat za skvělý přístup, milé přijetí a především za vyslechnutí všech mých trablí, které mě aktuálně provázejí. Mockrát děkuju za profesionální přístup a hlavně super příležitost jak se vypovídat.
Elizaveta Lesná
Návštěva ověřená
Po první návštěvě jsem si jistá, že paní doktorka ví, jak mi pomoci. Určitě do terapií jdu.
Adéla
Návštěva ověřená
Paní Rudinská je velmi empatická, pomůže, ale snaží se, aby si člověk pomohl sám.
Natálie Macharáčková
Návštěva ověřená
Paní Rudinská je naprosto úžasná. Chodím k ní už skoro rok a nikdy nebyl s něčím problém. Vždy ochotně porodila a pomohla a na tváři jí nechyběl úsměv. Její ordinace je taktéž velmi příjemná takže jde cítit spíše až domovská atmosféra. Jsem moc spokojená
MK
Návštěva ověřená
S panem Ondřejem jsem spolupracoval na řešení psychických problému, které jsou způsobeny mým dětstvím. Sezení s ním mi obrovsky pomohla a otevřela mi cestu k části života, kterou jsem do té doby nepoznal. Nelituji jediné minuty, kterou jsem ve vodičkově ulici strávil.
Návštěva ověřená
Oceňuji přizpůsobení se požadavkům pacienta. Dále také snaha nalézt ideální kompromis v počtu sezení a finančních možností
Jana
Návštěva ověřená
Pan Ondřej má velmi pozitivní, lidský i profesionální přístup.Všem vřele doporučuji.
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
- Gynekologie zdravotnická zařízení Praze