Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut • 900 Kč
Lymfodrenáž horních končetin • 990 Kč
Terapie pánevního dna • 1 600 Kč +1 Více
Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut • 900 Kč
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
1 600 Kč
Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut
900 Kč
H.Ž.
Velmi příjemná komunikace, srozumitelné vysvětlení obtíží v kontextu. Kontrola, jak cvičím a úprava, tak abych to dělala správně. Mohu jen doporučit!
Karel Čejka
Paní magistra ví, o čem mluví. Je pečlivá, naslouchá a podle toho velice efektivně připravuje personalizovaný postup řešení problému. Cením si, inter alia, i lidského přístupu.
Petra Polanská
Úžasná paní doktorka ..Tolik snahy opravdu pomoci,laskavý a profesionální přístup
Vše podrobné vysvětleno. Více takových lékařů .Děkuji moc za vše
Zbyněk K.
Skvělý přístup, empatie, trpělivost, vysvětlení, účinnost cvičení i masáží, naslouchá a jde i do hloubky. Profesionalita. Radost se těšit na další návštěvu.
I.P.
Paní fyzioterapeutka má perfektní přístup, vše dokonale vysvětlí a její léčba je účinná. Všem vřele doporučuji.
Gabrielle B
Vyborne ! Lucie is amazing. I had vertigos since 10 days and she immediately found the problem. 1 day after my vertigos had totally disappeared.
I dont speak Czech and Lucie was really friendly. Talking a perfect English. Diky moc Lucie !
M.B.
U lepšího fyzioterapeuta jsem nikdy nebyla. Je to krása, když někdo umí svoji praci. Rozhodně doporučuji!
Klára Marešová
Mela jsem obavy z teto navstevy, jelikoz to pro me bylo psychicky narocne, ale absolutne si nemuzu stezovat!!!! Pani doktorka byla velmi mila, ochotna vse dukladne vysvetlila, predvedla, take byla velmi empaticka coz je v teto profesi velmi dulezite pro nas jako pacienty.. Vysetreni, ktere jsem absolovala bylo pres konecnik a bylo bezbolestne, velmi peclive. Nelituju, ze jsem to podstoupila. Pani doktorce patri muj OBROVSKY dik!!!
E.P.jj
Ochotná, příjemná, empatická, ráda se budu vracet. Vždy mi pomůže se zdravotními problémy, skvělý odborník.
Pavlína Dekojová
Slečna Dlasková je opravdu člověk na svém místě, má profesionální a lidský přístup, takže člověk není vůbec nervózní. Děkuji!
Odpovědi
11 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
chtěla bych si nechat vyčistit lymfu.Kolegyně na to chodí a je jí vždy lépe.Poraďte.
Děkuji.Dana
záleží na důvodu, kvůli kterému byste lymfodrenáž vyhledala. Při lymfatických otocích, očistě organizmu nebo např. pooperačních a poúrazových stavech je terapie doporučovaná. Pokud nespadáte do kategorie kontraindikací. V takovém případě to lze pouze se souhlasem ošetřujícího lékaře. Jinak se doporučuje lymfodrenáž absolvovat v kůře (3-10 návštěv) ideálně s dodržováním režimových opatření. S pozdravem Lucie DLasková
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, jsem momentálně cca v 6 měsíci těhotenství, neprovádíte také nějakou masáž pro těhotné ? Ani nepožaduji vyloženě těhotenskou masáž, ale v mém současném stavu semnou doktoři moc dělat nemohou a nechtějí, a dostala jsem žádanku na fyzioterapeuta, ale Hořovice a Beroun můžou nejdřív až koncem února. Mám od konce prosince hroznou bolest krční páteře a levé lopatky, bolí mě hlava nepřetržitě, moje neuroložka mi sdělila, že potřebuji aby mi někdo tu lopatku a tu levou stranu uvolnil. Už se to nedá vydržet. Myslíte, že by mi pomohl nějaký ultrazvuk, nebo laser, masáž apod ? Jsem už vážně zoufalá. Léčím se s bolestí již cca 10 let. Předem moc Vám děkuji za odpověď.
ulevit od popisovaných obtíží rozhodně lze s mírnými modifikacemi dle stavu. Terapeut musí však znát základní pravidla pro takovou terapii. Pak je to bezpečné. S pozdravem, Lucie Dlasková
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze