Svatopluk Čajanek
Skoda ze skončila.Odnaučila mne bát se zubaře.Ted chodím jinam a je to jinčí.Dá se říct,že jsem se k zubaři i těšil.
Paní doktorka je úžasná, sestřička milá, vůbec se tam nebojím chodit a to je co říct!!
Velmi příjemné jednání, vždy vysvětlí, co bude dělat, je přístupná diskusi (pokud nesouhlasím s postupem). Kdykoli mohu zavolat, že mne akutně bolí zuby, a paní doktorka si najde čas. Pro mne je podstatné i to, že sebou mohu přivést rodinu (děti) a sestřička, pokud je to možné, je zabaví. Co se týče odbornosti, nemohu soudit - ale mám dlohotrvající problémy s tím, že mi neustále vypadávají plomby. Ovšem za tu "lidskou" péči mi to stojí - já se tam těším!!!
S paní doktorou jsem velmi spokojený, vždy je milá, vstřícná a opatrná, pokaždé mi řekne co budě dělat a zuby vrtá co nejméně bolestivě (pokud je to vůbec možné). Ze všech zubařů, které jsem potkal je nejlepší.
Radka
Jsme s manželem pacienty paní doktorky již delší dobu, jsme velmi spokojeni, její péče je vynikající. Je velmi pečlivá, citlivá a dúkladná. Od té doby, co do její ordinace chodíme, neznáme bolesti zubů. K zubařce se těšíme.
Trochu jsem nepochopila poznámku Jana o ztrátě chrupu, po mé zkušenosti s jinými zubaři je paní doktorka první, která má zájem pacientův chrup pokud to jde zachránit.Se sestřičkou jsou výborný tým. Jsem moc ráda že právě ona je naší zubařkou.
U této lékařky není třeba se bát zubaře,při strachu vše raději opíchne hlavně aby to nebolelo a je pečlivá.Dodržuje objednací dobu sestra je taky fajn.
Monika
Výborná, pečlivá, vždy dobře naladěná, dobrovolně jsem si u ní nechávala vytrhnout osmičku - ani o tom nevím, trhá skvěle a bezbolestně! Má moc hodnou sestřičku v ordinaci. Objednává na termín, takže se v čekárně neprosedí mnoho času. Souhlasím s 1. přispivatelkou, i já chodím velmi ráda ke své zubařce.
Jana M.
příjemná, rychlá a usměvavá.Sestra je milá.Příjemná atmosféra.Těším se k zubaři.
Upravit nebo spravovat profilBolesti zubů v Českých Budějovicích
Chybějící zuby v Českých Budějovicích