Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Jsem spokojený s přístupem, odborností a nyní i s jednáním pí. doktorky, i když mi vytrhala téměř všechny zuby.

Seřvala mě, že své zuby zanedbávám. To ale měla svatou pravdu, takže si nemůžu stěžovat. Jinak paní doktorka pracuje perfektně, precizně a velmi kvalitně, jsem velmi spokojen. Má to i dobře zorganizované, nikdy jsem nečekal, dohodnutý termín platí, to taky není všude. Trošičku vázne komunikace, nevím přesně, co se dělá a kdy (na kolik návštěv) to bude hotové, ale s výsledkem jsem maximálně spokojen.

Paní doktorka je velice precizní. Je profesionál a v oboru velmi uznávaná. Její práce je zároveň jejím koníčkem. Opravdu ji mohu jen doporučit.

Pokud nemá náladu,tak jí nemá cenu lést na oči./Jak to poznat dopředu?/Zubní náhrady až do první opravy nesedí,člověk si připadá,že si vymýšlí a jen otravuje.Peníze hrají velkou roli./ale kde dneska ne?/

Cením si příjemného a věcného přístupu, je stomatologem na svém místě. Jsem spokojen.

Velmi dobrá lékařka, moc milá, opravdu jí to baví a je to na její práci vidět. K pacientům je velice příjemná. Mohu všem doporučit!!!

Vynikající specialistka s velmi dobrým přístupem k pacientovi. Poradí a pomůže !!Mohu jen doporučit a jsem šťastný, že jsem její pacient - opravdu.

Vynikající lékařka.Zubařina je jejím koníčkem.

Velmi dobrá paní doktorka, pravda někdy je náladová. Jinak profík!!!!!