Konzultace online • 1 800 Kč
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Individuální psychoterapie • 1 800 Kč
Párová terapie (75 minut) • 2 500 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie
Vodičkova 729/11, Praha
1 800 Kč
Jak na duši - terapeutický institut
Párová terapie (75 minut)
Vodičkova 729/11, Praha
2 500 Kč
Jak na duši - terapeutický institut
J. P.
Výborná zkušenost s párovou terapií, rádi se zase vrátíme, až bude potřeba :)
Václav
Leona je člověk na správném místě. Velice empatická, milá a klidná bytost. Vždy jsem se cítil komfortně při jakémkoliv tématu. Sezení se koná v prosvětleném a útulném prostředí s rostlinami. Doporučuji! :)
Oksana
Paní psycholožka Plášilová je profesionálka se srdcem na správném místě. Dokáže se velmi dobře nacítit do pacientů a její terapie jsou k nezaplacení. Určitě budu doporučovat dále. Jsem velmi spokojená. :-) děkuji!
P. D.
K paní psycholožce chodím pravidelně a se spoluprací jsem spokojený. Je vstřícná, zkušená a ochotná věnovat se i náročným tématům. Odcházím vždy s čistou hlavou, děkuji!
Petr S.
Absolvoval jsem s Leonou několik konzultací ohledně partnerských vztahů. Pomohla mi zorientovat se ve složité situaci a učinit správné rozhodnutí. Oceňuji její laskavý, empatický a chápavý přístup. Rád se v budoucnu vrátím, bude-li potřeba, děkuji.
Světlana
Paní Plášilová je super psycholožka, problematice skutečně rozumí, už z první návštěvy jsem měla skvělý pocit. Schůzka proběhla podle představ. :)
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze