Jak na duši - terapeutický institut
O nás
Věříme, že ať už je problém větší nebo menší, vždycky stojí za to ho s někým probrat a odlehčit své hlavě. Rádi se s Vámi potkáme online nebo osobně u dobré kávy v našich nových příjemných prostorech kousek od Václavského náměstí.
Služby
Specialisté
Jak na duši - terapeutický institut
Vodičkova 729/11, Praha 110 00
Názory o lékařích (11)
Hledejte v názorech
Michal
Paní Šímová byla úžasná, rozhovor s ní byl velmi uvolňující, necítíl jsem se se svým problémem vůbec trapně. Po druhé schůzce s ní jsem už vyřešil co jsem potřeboval. Všechno mi vysvětlila, uklidnila a velmi mi pomohla.
J. P.
Výborná zkušenost s párovou terapií, rádi se zase vrátíme, až bude potřeba :)
ZP
Velmi oceňuji přístup paní terapeutky a atmosféru důvěry, kterou dokáže vytvořit. Dokáže také kombinovat různé techniky, které navedou k řešení problému. Jsem velmi spokojená, vnímám přínos terapie a Nikol mohu jedině doporučit.
J. S.
Docházel jsem na terapie pravidelně v horizontu půl roku a osobně jsem zaznamenal velký posun. Děkuji Vám.
John
Děkuji za rychlé objednání a pomoc s řešením několika mých krátko i dlouhodobých problémů. Chválím i příjemné prostředí a dostupnost ordinace.
Vendula
U pana Dominika Jozefíka nejvíc oceňuji jeho (i přes relativně mladý věk) profesionalitu a vzdělanost a zároveň mám pocit, že se vlastně nebavím s "doktorem", ale spíš s někým, s kým už se znám dlouho. Umí během terapie navodit opravdu příjemnou atmosféru, takže se člověk v podstatě ihned rozmluví. Pokaždé mám pocit, že jsme můj čas vytěžili na maximum a že tam ze mě spadla obrovská tíha.