Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
M.C.
Paní doktorka je profesionál, který ví, co dělá. Vyléčila mi problém, který mi jinde nedokázali vyléčit 4 roky, pani doktorka předepsala jednu léčbu, která zabrala ihned. Je velmi jemná, vše vysvětlí a zbavila mě strachu z gynekologů, kteří si mě přehazovali jako horký brambor a byli nepříjemní. Jsem šťastná, že jsem na paní doktorku narazila a dostala se k ní do ordinace.
KK
Paní doktorku jsem si vybrala na základě pozitivních hodnocení a přesto jsem byla překvapená jak moc jsou výstižná. Nejenže je paní doktorka velice milá, ale i samotné vyštření provádí citlivě. Návštěvu na gynekologii jsem nikdy dosud nehodnotila jako mimořádně příjemnou, nyní tedy ano:-)).
Veronika Ch.
Byla jsem u paní doktorky poprvé.Po dlouhé nemoci a hospitalizaci jsem se nejdříve obávala,že nenajdu po přestěhováni lepší lékařku,na jakou jsem byla zvyklá.Mám vrozenou vadu a veškerá vyšetření snáším velice špatně,mnohdy je to pro mě i bolestivé.Ale paní doktorka mě překvapila.Mohu jenom doporučit.Jsem ráda,že mě bude doprovázet na cestě,která mě čeká a to je těhotenství v pokročilém věku.
Y.K.
Moc prijemna pani a nejlepší gynekoložka co jsem navštěvovala v Praze. Dobře poslouchá, všechno vysvětluje a děla to s velkou empatii. K ničemu nenutí a nechává několik možnosti léčby. Je vidět ze rozumí o čem mluví a ma velkou zkušenost.
Je mi strašně lito, ze už se k ni neobjednám, kvůli pojištění a změne kliniky :(
Lenka
Paní doktorka je moc milá a vstřícná, je ohleduplná a snaží se pacientce pomoci. Ordinace je hezky zařízena, převlékací kabinka je součástí ordinace. Sestra je také příjemná, na vyšetření jsem šla v objednaný čas. Celkový dojem byl na jedničku, konečně jsem z ordinace gynekologa neodcházela s pocitem úzkosti na hrudi. Rozhodně doporučuji.
Komunikace na výbornou - jak osobně, tak telefonicky. S paní doktorkou lze navíc komunikovat přes e-mail, což je velice praktické.
Ada
Paní doktorka na mne udělala velmi dobrý dojem, je příjemná, sympatická, vše dobře vysvětlí, vyšetření bylo jemně provedené, sestřička moc příjemná. Celkový dojem mám velmi dobrý, navíc neúčtuje žádné nestandardní poplatky. Doporučuji.
Tereza
U paní doktorky jsem se sice teprve nově registrovala a byla jsem tak jen na jedné preventivce, ale i tak jsem nadšená. Paní doktorka je příjemná, vše ochotně vysvětlí, při vyšetření je citlivá. Měla jsem docela obavy z nového lékaře, protože člověk tu kolikrát čte horory, tak jsem moc ráda, že jsem si zvolila zrovna na tuto paní doktorku. Sestřička je také příjemná a ordinace je hezká, čistá, moderní. Oceňuji i dobré plánování rozvrhu, šla jsem na řadu přesně na čas.
Andrea I.
Vynikajúci prístup ako odborný tak aj ľudský.
Pani doktorka je profesionál pri štandardných vyšetreniach, vynikajúca podpora pri konzultáciam aj v prípade potrebných operačných zákrokoch, poperačnej starostlivosti, široký záber skúseností.
Lekárku a jej starostlivosť môžem len doporučiť.
Poděkování
Paní doktorko, moc Vám děkuji za to, že jste byla v únoru 2007 v Jičínské nemocnici – porodnici.
Rodila jsem a díky Vám mám syna. Vrchní lékař pan doktor Gregor se k Vám choval jako k onuci, a však vy jste odhalila, že mám v sobě mrtvé dítě, jenom díky Vám a vaší včasné péči se podařilo syna zachránit. Děkuji Vám nejen za profesionální přístup a lidský nadhled a pochopení, ale i za to, že jste mi dala to nejcennější, a to je zdravé dítě. Kam se na Vás hrabe Mudr. Antonín Gregor, ten by měl praxi už dávno zavřít a nechat to na mladých a flexibilních doktorech, jako jste právě vy.
PG.BILKOVA
S péčí paní doktorky jsem velmi spokojená, je milá, snaží se najít jen to nejlepší řešení. Škoda, že sestřička není jako paní doktorka, ale je pravý opak, nepříjemná....Co mě mrzí, je to, že dlouho čekám v čekárně. Za hodinu sestra vyzve 1 pacientku. Přišla jsem do čekárny v 9hod. a na řadu v 10.15hod,pani předemnou byla u pí dr.cca 10min a zbytek času se neordinovalo, ještě, že jsem šla až na noční (:!!! Petra
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze