Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
KateřinaTesaříková
Nejlepší lékařka co znám. Tenkrát, když pro nás situace nebyla jednoduchá, se stala dceřiným ošetřujícím andělem. Myslím, že takovou lásku k práci a cit k situaci je v takovém zaměstnání třeba a ona do písmene splňuje empatického člověka nad očekávání.
Paní Šmídová má jistě připravené místo v nebi....
Zuzka
Paní doktorce patří náš velký dík za její profesionalitu, přístup, milé a citlivé jednání ve chvílích, které pro nás nebyly zrovna jednoduché. Vždy ochotná cokoliv vysvětlit - poradit. Skvělý přístup k dětem - dceři se tam zatím vždy líbilo :-). Poděkování patří i skvělým sestřičkám, které jsou vždy příjemné, usměvavé a ochotné... I přes všechny starosti a zdravotní problémy, které nás provázely sem chodíme rády. Děkujeme! Zuzka & Maya
Ráda bych poděkovala paní doktorce Šmídové za kladný a profesionální přístup na dětské kardiologii v Hradci Králové. Paní doktorka nám byla vždy velkou oporou i při těžší chvíli,kdy jsme museli s dcerou Natálkou na operaci se srdíčkem.Vše nám pečlivě vysvětlila a k Natálce se vždy moc hezky chovala.
Ráda bych poděkovala i sestřičkám.
Lenka s Natálkou
Paní doktorka Šmídová je výborná lékařka, bohužel se věnuje kardiologii a ve své ordinaci skoro vůbec není, čímž není kvalitní péče vůbec zajištěna. Lékařka, která ordinuje nyní, je nekomunikativní, nic nevysvětlí a nevyslechne pacienta, respektive rodiče pacienta. Když stanovuje diagnozu, vždy říká: "Myslíme, že by to mohlo být ... ?", což jako laik opravdu v 99% případů nedokážu říct. Naštěstí tam jsou ale výborné sestry, které dokáží pomoci.
Mervartová
Suprová kardioložka, chodím k ní ráda, dá se s ní příjemně pokecat. :)
Doporučuji. Výborná lékařka a odbornice, profesionální přístup, výborný vztah k dětem.
Výborná lékařka, ochotná a příjemná nejen na děti. Doporučuji. Ing.Lenka Jandurová
Pani doktorka Šmidova je vynikajici dětska lekařka,ješte jsem lepši nepotkala a obě sestřičky jsou taky vyborny,vynikajici přistup k dětem.Mohu pouze doporučit Banova
kkkkkkkkkkkkkk
sympatická,ochotná a prostě skvělá
Iveta Faltová
Paní doktorka je pečlivá, zodpovědná, ochotná a skvělá lékařka. Má přehled o aktuálních trendech. S její péčí jsme spokojeni.