Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
S paní doktorkou jsme moc spokojený je úžasná dělá svou práci srdcem důkladně vše vysvětluje a nikam nespěchá narozdil od mnoha lékařů jde vidět že ji na tom moc záleží za nás opravdu vzor lékařů
Nikdy jsem se nesetkala s lepším přístupem . Já s mužem i dcera se těšíme na každou návštěvu u paní doktorky Kocinové , vždy nám vše vysvětlí tak , že všemu rozumíme .Vždycky na nás má dost času ,dokáže nás i dceru uklidnit. Její chování je natolik profesionální a lidské , že by se od ní mohl každý učit . Nikdy jsem se nesetkala s tak výjimečným člověkem . Je vidět , že paní doktorka vykonává svou práci zodpovědně a s láskou a za to si jí moc vážím a doporučuji každému ! Víc takových lidí a doktorů ! Sukdoláková
499111nikaca
Nejlepší diabetoložka vůbec. Dodnes mě mrzí, že musím chodit už k diabetologovi pro dospělé. Vždy usměvavá, když byly problémy snažila se mi pomoct i přes všechen můj odpor a nesnaživost. Nakonec jsem se vzpamatovala a za to, že mám dobré glykémie musím z většiny děkovat paní doktorce.
Miluše Prišťová
Milá a moc hodná paní doktorka, vždy s úsměvem na tváři. Hezky se chová k dětem. Jako malá jsem se k ní na kontrolu těšila. Moc ráda na paní doktorku vzpomínám.
Doubravová Denisa
Chodila jsem k ní před lety..v té době jsem ji neměla vůbec v lásce..až ted vidím,že pro své pacienty chce jen to nejlepší...