Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Ladislav Polák? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Zdravim vas, prosim pekne, obracim se na vas s dotazem.
Je mozno brat antidepresiva a kojit? Konkretne Miraklide 5mg denne, lecena socialni fobie, uzkosti? V minulosti pokus o vysazeni leku vez dohledu, 3 mesicni pracovni neschopnost...Muj psychiatr tvrdi po porodu vysadit, porodni asistentka v obdobi sestinedeli rozhodne nevysazovat, gynekolog navrhuje zastavu laktace a ja bych tak strasne rada sve miminko kojila pokud to bude mozne.
Rada bych vedela nazor dalsich odborniku. Dekuju
I já se připájím k tomu, aby jste kojilas dál- to je největší dar pro Vaše miminko. u AD léčby vždy zvažuji, zda vysazení AD nezhorší stav natolik , že nespokejná maminka bude mít nespokojené miminko. Vaše dávka je chemiocky malá
Dobrý den....léčila jsem se dlouhodobě pro nespavost.....snažila jsem se léky odbourat. Cítím se hrozně unavená, nechce se mi s nikým mluvit....pořád se mi chce brečet....s přítelem se skoro denně dohadujeme....nemám zájem o sex.... nejraděj bych od všeho a včech utekla někam daleko....nic mě nebaví....nevím co dělat...černé myšlenky.....
z Vašeho psaní usuzuji, že strádáte dlouhodobě. Kromě léků je také možnost lázeňská péče, která podle mých zkušeností nastartuje velké procento lidí. Další možností je psychoterapie, která Vám může pomoci najít a odblokovat věci, které Vás můžou v životě brzdit a vyrábět příznaky , které popisuje. Ať se Vám uleví co nejrychleji
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze