Biopsie prostaty • Od 3 000 Kč
Operace hydrokély varlete
Od 12 000 Kč
Pediatrická konzultace
Ke Karlovu 6, Praha
Urologická klinika Všeobecné fakultní nemocnice a 1. lékařské fakulty UK v Praze
Preventivní prohlídky
Od 2 500 Kč
Ultrazvuk prostaty
Urologické konzultace
2 500 Kč
Vyšetření močových cest
Iva T.
Pan doktor v podstatě odmítl dál léčit 91ti letého otce, který byl 1 měsíc na cévce s tím, že léky již nepomohou a cévka je natrvalo. V hořovické nemocnici otci léky nasadili a nyní je bez cévky. Je škoda, že pan doktor si neuvědomuje, jak špatně se starý člověk s cévkou cítí, otce to úplně psychicky rozložilo. A když je aspoň nějaká naděje na zlepšení, tak by se měla i u starých lidí vyzkoušet, má to velký vliv na kvalitu života i u takto starých lidí, hlavně po psychické stránce. I staří lidé by měli mít nárok na řádnou zdravotní péči a ne je nechat dožít bez ohledu na možnosti moderní medicíny.
Václav Černý Příbram
Pan doktor má velmi dobrý přístup k pacientovi jak před operací, tak po operaci. Vše mi výborně vysvětlil, odpovídal na veškeré dotazy. Má velmi lidský přístup, nad nikoho se nepovyšuje, umí se vcítit do duševního stavu pacienta a je to velký profík. Jsem rád, že patřím mezi jeho pacienty. Vyřešil mé problémy a věřím, že i v budoucnu to bude v pořádku. Více takových lékařů jako je MUDr. Květoslav Novák. Děkuji.
P.N
Operoval mi laparoskopicky nádor ledviny a byl celou dobu věcný a maximálně profesionální.Patří mu můj velký dík a obdiv.
Pavel Ř.
Pan doktor Novák je excelentní operatér, endoskopická operace proběhla skvěle, rekonvalescence po výkonu také. Moc a moc děkuji a doporučuji všem dalším pacientům, pro mě je štěstím, že mě pan doktor Novák ošetřoval.
Lenka
Moje časté záněty močových cest mi dlouhou dobu velice znepříjemňovaly život. Mnozí doktoři mě již odmítali léčit, jako bych si to vymýšlela. Nakonec jsem se objednala k panu doktorovi Novákovi, který mi jediný dokázal pomoci a nalezl příčinu mých dlouhodobých obtíží. Moc Vám děkuji a ráda Vás doporučím všem svým známým a přátelům. Lenka
Katka R.
Byla jsem u MUDr. Nováka se svým 5-letým synem na uvolnění předkožky. S dětmi to opravdu umí. Vše mu hezky vysvětlil, citlivě výkon provedl a syn se nechal vyšetřit bez problémů. Pan doktor je skvělý odborník a má perfektní přístup k dětem. Vřele doporučuji!
I.J
Velice si vážím profesionálního a hlavně lidského přístupu k pacientům. Vše podrobně vysvětlí a pacienta si vyposlechne. Navíc je moc vtipný. MOC DOPORUČUJI a těším se na další návštěvu.
Mirek P.
Pan doktor je velký sympaťák a nesmírný profík. Jednoduše řečeno, je to člověk na správném místě. Díky
Urologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze