Gyncentrum, s.r.o.
Šustova 1930, Praha 4 - Chodov, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Medifin a.s., Poliklinika Šustova pravidelné návštěvy

Paní doktorka, je rovná a přímá. Řekne pravdu a vždy jí má. Pomohla mi vždy od všech problému a díky ní mám již 6 letého syna. Sestřičku mám moc ráda, vstřícná , ochotná a usměvavá. Prostě obě profesionálky na svém místě. Neměnila bych a platila je zlatem. Kotašková

Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé a jako asi vetsina z nás jsem se trochu obávala co bude. Ovšem hned po vstupu do ordinace ze me vsechno spadlo. Paní doktorka je opravdu velmi sympatická, prijemna a VYNIKAJICI a odborník na svém miste.
VŘELE DOPORUČUJI !!! Sestřička rovněž skvělá a prijemná. Oběma velmi děkuji.
Jana B.

Pani doktorka Zárubová a i sestrička sú absolútne skvelé. V živote som nezažila, že by mali zlú náladu, naopak je tam stále veselo a obe sú neskutočne ochotné a milé. Ja ich mám obe strašne rada a sestrička mi zrovna dnes 29.7.2015 strašne pomohla- totálne nad rámec svojích povinností.
Za seba možem len doporučiť, pani doktorka mi vždy všetko sama od seba vysvetlí a keď sa pýtam, úplne normálne a v klude zodpovie všetko.
Andy Kokešová

E

Jsem pacientkou MUDr. Zárubové již druhým rokem a jsem velmi spokojena nejen s jejím ohleduplným, citlivým odborným přístupem, pečlivostí, vstřícností, ale i lidským rozměrem komunikace se mnou. Vřele doporučuji!

B

S paní doktorkou Zárubovou jsem velice spokojená jak po lidské tak profesní stránce. Jen málokdy se setkávám s doktorem, který má tak lidský přístup, má nepředstíraný zájem o vás jako o osobu i jako pacientku a zároveň je skvělý profesionál. Stejně tak sestřička je úžasná. Nikdy neodmítnou, vyslechnou vás a jsou tu prostě pro vás. Všem vřele doporučuji. Škoda, že takových doktorů není víc.

MUDr. Karin Zárubová je skvělý a velice pečlivý odborník. Její povaha je jen pro některé osobnosti, má zvláštní smysl pro humor a dokáže i "vynadat", vše ovšem jen proto, aby dosáhla co nejlepších odborných výsledků - já jsem byla nesmírně spokojená jako pacientka bez dětí, pak jako třikrát těhotná, všechny děti byly sledovány na této gynekologii a jsou zdravé a poté jako pacientka s odhalenou prekarcerézou děložního čípku - díky preciznosti paní dr. Děkuji a doporučuji. Mějte nadhled, jste v dobrých rukou!!!!!!!

T

S paní doktorkou jsem opravdu spokojená!! Přecházela jsem od jiné doktorky, která mi na moje obavy ohledně krvácení po styku říkala, že je to v pořádku, že jsem ještě mladá, že se to s věkem změní apod. Poté, co jsme si přečetla, že je to jeden z příznaků rakoviny děložního čípku jsem jednala velice rychle a šla na kontrolu právě k paní doktorce Zárubové, která mi udělal vyšetření a naštěstí mi nebylo nic zjištěno, ale vzhledem k zanedbanému čípku mi nasadila dvoje antibiotika. Dnes jsem naprosto v pořádku!! Navíc po zjištění špatní srážlivosti krve byla paní doktorka velice milá a ochotná mě poslouchat a zároveň poradit, jaké jsou mé možnosti. Zvolila jsem tělísko, i když jsem se obávala zavádění, které nakonec proběhlo naprosto bez problémů. Jsem opravdu ráda, že jsem k paní doktorce přešla!!

B

Bohužel moje první a poslední setkání s paní doktorkou bylo velmi nnepříjemné. K paní doktorce jsem potřebovala zajít jako "akutní případ". Moje paní doktorka měla ten den (pátek) bohužel dovolenou. Chtěla jsem se vyvarovat návštěvy pohotovosti ... což mě ted asi stejně čeká … Do telefonu jsem paní doktroce vše vysvětlila, co mám za problém, že k ní nechodím apod., řekla mi, at tedy příjdu do cca. 30 min., byla jsem tam za 10.min. Po té, co sestřička zjistila, že nejsem jejich pacientka, přišla paní doktorka, která mi celkem hrubě sdělila, že je to ode mě docela opovážlivost, přijít k ní, a že mě nevezme ani jako aktuní případ, at si jdu ke svojí lékařce, nebo do nemocnice, nebo kamkoliv jinam... opravdu skvělý přístup od lékařky ... takže z lidského hlediska paní doktorka těžce neobstála, z odborného mi ani nedala šanci to posoudit ...

X

Přiznám se, že po čase s paní doktorkou také nejsem spokojená, hlavně po té lidské stránce. Po profesní si myslím,že to bude určitě odborník a člověk na svém místě,ale bohužel to také není všechno. Po každé když k ní jdu, tak se obávám, jakou bude mít zrovna náladu a včem mě sprdne, nebo bude koukat, když něco nepochopím. Sestřička je občas na slovo velmi nepříjemná, když se moc ptáte tak jim to zrovna asi není moc příjemné, protože rádi by taky přecidomů.V tomto ohledu se obávám, že přejdu zpátky do Gyncentra.

K paní doktorce jsem chodila rok a poté, co jsem pořád měla problémy, typu výtok, krvácení po pohlavním styku - vše jí sděleno a podle jejího názoru jsem byla zdravá, jsem šla k jinému doktorovi a ten mi zjistil diagnózu: rakovina děložního čípku. Nejít s tímto problémem přímo do COPu, určitě bych to neskončilo jen hysterektomií včetně odstranění uzlin. Sice je paní doktorka milá, příjemná, ale dobrá je, jen když nemáte problém.