Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Kája K.
Pan doktor je milý a lidský, ale nikdy jsem nezažila nějakou opravdovou "snahu" pochopit, co mi je, jak se cítím atd. Je to vždy návštěva na 2-3 minuty, kdy mi pouze napíše léky a já odcházím. Tudíž bych si představovala větší zájem lékaře o svého pacienta. Jinak jsem s ním nikdy neměla žádný problém a klidně bych jej doporučila komukoli, kdo postupuje také psychologické terapie, jelikož zde se žádné pomoci (kromě léků) nedočká.
Zuzana M.
Velice doporučuji pana doktora, je to empatický, lidský odborník, který neordinuje léky zbytečně a uvažuje v méně závažných případech i o jiných formách terapie. Léky vybírá na míru, pacienty dlouhodobě sleduje . Jsem velice ráda, že jsem natřefila na něj!
Andrea
Jako jeho dlouholetá klientka děkuji Pánu Bohu, že se naše cesty setkaly, je mi nejen výborným lékařem, ale i dobrým rádcem, nenahraditelným přítelem a člověkem, který mně vždy v pomoci k mé osobě, vyšel maximálně vstříc. Andrea
pacient71
výborný psychiatr, skromný, lidský, empatický, vybere dobré léky, nebo doporučí na psychoterapii, doporučuji
U pana doktora jsem byla dnes poprvé, a to na doporučení mé terapeutky. Byl velmi příjemný, empatický a nepředepsal mi ihned léky, ale doporučil zajít na další psych. vyšetření s tím, že podle výsledků se rozhodneme, zda je moje situace na přeléčení medikamenty. Tento přístup velmi oceňuji! Myslím si, že dokáže dobře odhadnout, kdy je léčba léky nezbytná a kdy spíše pomůže psychoterapie a další vyšetření. Já jsem zatím spokojená.
Dostala jsem se do situace, kdy jsem urgentne potrebovala pomoc lekare, ale ma psychiatricka v teze budove mela dovolenou, a v akutnich pripadech ji zastupoval prave tento pan doktor.
Prisla jsem k nemu tedy bez objednani, naprosto rozsypana, vyrizena, troska.
Pan doktor me okamzite prijal, byl fantasticky, empaticky, velice vrely. Situaci se mnou probral a ucinil potrebna opatreni nutna do doby, nez bude k dispozici ma lekarka. Musim rici, ze jsem i zalitovala, ze neni muj lekar prave on. Byl opravdu skvely a velmi vstricny.
Jsem s panem doktorem spokojena. Ma sice neotrely pristup k pacientum ktery nemusi kazdemu vyhovovat, ale nikdy na me nebyl zly, a uz vubec nekricel. To si nedokazu predstavit.
Diky nemu jsem zvladla jedno z tezsich obdobi sveho zivota a vyresila jsem svuj problem, pote co jsme lecbu ukoncili me doporucil jeste na navazujici psychoterapii.
Pro pacienty kteri tu pisou ze jen predepisuje leky a nedela psychoterapii - od toho je psychiatr. Na psychoterapii bezde k psychologovi, nebo si zaplatte komercni terapii.
Já osobně si pana doktora Šilhána velice vážím.Chodím k němu už řadu let a nikdy se mi nestalo, že by mě odmítl.Je to člověk jako každý z nás a určitě i on se musí potýkat se svými problémy a přesto je ochoten podat pomocnou ruku.I já Vám pane doktore touto cestou chci poděkovat za Vaši péči, jste člověk na svém místě.J.B.
lucie
Nejlepší psychiatr se kterým jsem setkala.
pan doktor je moc hodný, sympatický a empatický. Vždy dobře poradí,snaží se naslouchat,doporučuji. Moc mi pomohl a i pomáhá dále.vážím se jeho práce
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze