Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Revoluční, s.r.o.
Revoluční 765/19, Praha 110 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (357)

Naprostá spokojenost xcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxc

MUDr. Barbora Lischkeová výplach uši

S akutním zalehnutím uší, po marném čekání na ORL, kde jsem dlouhodobě zaregistrován, využil jsem po telefonátu její dobroty a slibu okamžitého zásahu a odcházel po chvíli šťasten, že opět slyším. Je to odborně a lidsky úžasná doktorka i žena !!!

I
    MUDr. Barbora Lischkeová Běžný termín

Pokaždé jsme spokojeni. Paní doktorka i sestřička milé, profesionální a chtějí pomoci.

MUDr. Barbora Lischkeová vyšetření sluchu

Celková spokojenost, rychlý termín vyšetření, čas objednání odpovídal času vyšetření = zbytečně jsem nečekal.

N
    MUDr. Barbora Lischkeová Běžný termín

Paní doktorka je precizní a pani sestřička je moc milá.

MUDr. Barbora Lischkeová Běžný termín

Paní doktorka je moc sympatická a šikovná. Budila ve mě velkou důvěru, rozhodně ví co dělá.

O
    MUDr. Olga Radochlebová Jiný

Paní doktorka je velmi zkušená a vždy poskytne dobré rady. I když může být občas přísná, její služby jsou neocenitelné. V čekárně jsem potkala lidi, kterým žádný jiný lékař nedokázal vyléčit jejich nemoc, ale paní Radochlěbová ano. Mně osobně také pomohla, a když je něco důležitého, obracím se na ni nebo na její rady.

MUDr. Barbora Lischkeová diagnostické vyšetření

Návštěva proběhla v pořádku. Prostředí je moderní a paní doktorka příjemná.

O
    MUDr. Barbora Lischkeová Běžný termín

Just a wonderful doctor and nurse. Very friendly and pleasant. The doctor gave me a thorough examination and gave recommendations for treatment. I am very pleased with the doctor's work, his sensitivity and attentiveness! Thank you!

MUDr. Hana Čechová Jiný

Otřesné. Paní doktorka byla nepříjemná a neempatická. Pokládála naprosto nevhodné otázky a komentovala věci, do kterých ji nic není.
    Celou dobu jsem musela křičet, aby mě vůbec slyšela. Paní doktorka očividně přesluhuje a zasloužila by si odpočinek...
    Sestra byla také nepříjemná, ale popravdě se ani nedivím. Spolupráce s paní doktorkou musí být neuvěřitelně náročná.