Chirurgie jednoho dne • 14 000 Kč
Operace křečových žil • Od 14 000 Kč
Sklerotizace varixů • 300 Kč
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Chirurgie jednoho dne
14 000 Kč
Operace křečových žil
Od 14 000 Kč
Sklerotizace varixů
300 Kč
K.K.
Pri navsteve ordinace, kdy jsem zadala osetreni dvou drobnych varixu na noze z kosmetickych duvodu, mi byly napichany vsechny viditelne zily. Od te doby pretrvavaly vetsi ci mensi trvale bolesti vnitrni strany lytka a postupne celeho chodidla, a to i v noci. Pan doktor mi opakovane sdelil, ze me nema co bolet.. Od bolesti me vysvobodil az neurolog s fyzioterapeutem na specializovanem pracovisti, kdy mi byla provedena fascialni terapie, ktera me obtizi postupne zbavila.
Irena Kočinová
Pan doktor je odborník na svém místě, když operovat, tak jedině u něj. Jen všem doporučuji, kdo jste obézní, doporučuji nejdříve redukci hmotnosti, pak se dá operovat. Já jsem to bohužel nevěděla, ale hned jak se mi to podaří, chci být jen v rukách tohoto pana doktora. Milý lidský přístup, odborné vysvětlení, velmi pěkné prostředí a i sestřička velmi milá. Kéž by bylo takových lékařů více.
Radek
Pan doktor má zlaté ruce. Měl jsem komplikovaný nález, ale poradil si s tím velmi dobře. Noha je v pořádku, po operaci minimální stopy .Doporučuji
Miroslava Kratochvílová
Sem moc spokojená pan doktor je vstřícný a úžasný operatér mám krásnu nožku a těším se na další operaci .
Anna
Pan doktor má zlaté ruce. Mám nohy zase jako baletka. Děkuji
Klára - Praha
Velice příjemný lékař, který si vždy udělá čas na pacienta. Konzultace na vysoké odborné úrovni. Oceňuji velký zájem o zdravotní stav i po operaci. Doporučuji, takových lékařů je málo
Jedná tak trochu přemoudřelá sova - v duchu všechno vím, všechno znám a jen já mám pravdu, všichni ostatní jsou nuly... Takže osobně mi v kontaktu přišel mírně sebestředný, není to moje krevní skupina, odbornost posoudit ale jakožto laik nemohu.
Nemohu dát nejlepší nebyl jsem jinde ale byl jsem opravdu přesvědčen že po vysvětlení pana doktora se ze mne stal odborník :-). Příjemný, lidský ale i odborný přístup se v tomto případě spojil takže opravdu neváhám doporučit
Jan Andrýs
Hradec Králové
Svědomitý a pečlivý doktor , který si vždy udělá čas a je na svém místě. Trpělivý, vše vysvětlí a popíše tak, aby pacient vše pochopil.
Vlastimil
Velice ochotný,vtipný a přijemný doktor,dokáže vše vysvětlit a opravdu chlap na svém místě.
Překvapilo mě, že na jeho mobil člověk může kdykoli zavolat a zeptat se na co potřebuje.
Sestřičky v jeho týmu jsou také bezba a velice ochotné,opravdu mohu jenom DOPORUČIT