sskucera
Vynikající lékařka, jediný doktor z cca 10ti ostatních, který mi pomohl a pomáhá při letitých zdrav. problémech homeopatickou léčbou. Děkuji, Kučera S.
pacient
Nejlepsi lekarka jakou jsem kdy mela. Jsem velmi rada , ze jsem se k ni dostala i kdyz vicemene nahodou. Starostliva, profesionalni, vnima problem komplexne, empaticka, a zaroven s velmi sirokym zaberem, vzdy presne a spravne urcila diagnosu .Pani doktorka Petakova by mohla byt prikladem pro studenty mediciny, jak jednat s pacientem profesionalne a na urovni.
Jan Hošek
Paní doktorka Petáková byla pro mne nejlepší volbou jakou jsem mohl udělat na základě hodnocení na Znamylekar.cz.
Paní doktorka je velmi vstřícná, velmi ochotná poradit a pomoci, je dychtivá po samovzdělávání ze zahraniční literatury. Snaží se přijít věci na kloub a pacienta doporučuje a odkazuje na nejlepší konkrétní oddělení.
Ačkoliv se sama zdravotně někdy necítila nejlépe, snažila se nedat to najevo a věnovat se pacientovi.
Nikdy jsem ji nezažil se špatnou náladou. Pokud v čekárně nejsou pacienti, věnuje se Vám i déle, než je potřeba.
Na rozdíl od předchozích úřednic, razítkujících recepty, otrávených a snažících se Vás okamžitě zbavit, paní Petáková je především člověk, máte pocit, že jste u kámošky, která se Vám snaží pomoci. Rozhodně doporučuji, pokud nemá STOPstav. Nedivil bych se, kdyby měla zcela plno.
Jarmila Melcherová
Vynikající, jak odborník, tak i jako člověk.
Olga Monastyrová
Paní doktorka je opravdu jedinečná,jsme s maminkou rády,že jí máme.Vždy dobře poradí a snaží se problém řešit i homeopatiky. Všem jí moc doporučujeme.
S paní doktorkou jsem velmi spokojený, má korektní profesionální přístup, léčba sedí.
Perfektní.
Paní doktorka je super, výborná odbornice a skvělý člověk.Pozorně člověka vyslechne.Pečlivě a důkladně vyšetří.Potom poradí a napíše léčbu,která mi zatím vždy pomohla,naposledy jsem myslel, že budu muset do invalidního důchodu.ale naštěstí jsem šel k paní doktorce a jsem zase schopen normálně pracovat.Děkuji.
Paní doktorka je zlatá, naslouchavá... Ráda tam chodím
Veronika
K paní doktorce chodím již několik let a jsem tomu ráda, chtěla bych jí touto cestou poděkovat, že mne vyléčila z většiny mých obtíží,vždy mne i psychicky podporovala a to je také důležité.Takže děkuji paní doktorko a podle hesla
Brnky-Kamenitá asi poznáte o koho jde, jse prostě jednička.
Výborná, pečlivá, pozorně naslouchá steskům,které ji říkám, jsem velmi spokojená s výsledky léčby.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze