Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
E.
Ze zacatku mi prisel jako nejlepsi doktor, vsechno vysetril, vysvetlil. V 17 letech jsem si nasla pritele, s kterym jsme se zacali snazit o miminko. Uz je to 6 let, co to doktor vi a nic nedela. Napsal mi jednou hormony, to bylo vse. Porad rika, ze to jednou prijde. Jenze me uz tohle cekani nebavi, kazda navsteva se mi uz hnusi..
BK
Pan doktor s velkym D. Velmi si ho vážím a doufám, že tu pro nás bude ještě dlouho!! Vždy mi pomohl, ať šlo o cokoliv! Vše vysvětlí a ženu uklidní. Krásná, hodná a milá sestřička jako bonus. Všem tuto ordinaci doporučuji!
Dájuš H.
Jiného lékaře jsem nezažila, ale chodila jsem sem od 15 a nikdy jsem neměla problém. Pan doktor byl milý a usměvavý, to samé sestřička. Za mě rozhodně můžu doporučit.
Věra Veselá
Výborný a lidský doktor,který nenechá nic náhodě.Pokud jsem nemohla při obtížích s nohou se dostavit na vyšetření, zavolala jsem sestřičce a poslali mi e recept na mobil.Takových kdyby bylo víc.Sestřička Jaruška i pan doktor super.Taky jsem u nich již asi cca 25 a více let a nemám žádný důvod měnit.
Bambi
Pan doktor je velice milý, sestřička také. Je vidět, že se pan doktor ve svém oboru vyzná, nic nenechá náhodě a jakmile mu svěřím, že mě něco trápí, vždy se to snaží vyřešit. Neměla jsem problém s tím, že by mi předepisoval stejné léky. Když mu povím, že mi něco nezabírá, nebo se to nezlepšuje, snaží se najít alternativu. Vše je o komunikaci. I pacient si musí umět říct. Moc se mi líbí jeho uklidňovací techniky při podezření na nemoc, nebo nepříjemném vyšetření, je velice lidský a milý. Líbí se mi třeba systém volání si na výsledky různých testů: když jsou špatné, zavolají vám sami a když je vše v pořádku, nevolají vám a víte, že jste v pohodě. Sestřička je usměvavá, komunikativní. Ordinaci doporučuji :)
Simona M.
Chtěla bych touto cestou panu doktorovi i sestřičce poděkovat za milý, lidský a profesionální přístup. I když jsem šla ke gynekologovi poprvé, nervozita ze mě spadla hned po první minutě. Nikdy jsem se necítila, že bych obtěžovala, pan doktor nikdy nic nezanedbal, spíš prověřil a sám mi několikrát řekl: "Raději jít 5x zbytečně než 1x nejít a mít problémy." Dále chválím používání homeopatik a krátnou čekací dobu. Doufám, že nikdy nebudu muset hledat jiného lékaře, po takto vysoko nastavené laťce bych hledala jen těžko. Děkuji a doporučuji!
Pavlína Malá
K panu doktorovi jsem chodila od 15 let, ale nedokázal mi pomoci při problémech co jsem měla. Problémy se pořád vraceli a pan doktor předepisoval pořád ty samé léky. pak jsem přešla k jinému lékaři a naprostá spokojenost.
Pan doktor Mužík je příjemný a vždy poradí, ale ne vždy pomůže a má příjemnou sestřičku.
Ale k panu doktorovi už bych se nevrátila.
Vstřícný, milý. Zájem o zdraví pacientky.100% doporucuji!
jsem maximalne spokojena, sla jsem k nemu jako mlada holka cela nervozni a navic k chlapovi, ale dokonalej, opravdu me uklidnil, ztratila jsem obavy, lidskej profesionalni pristup, jendou si zlomil ruku a byl tam zaskok, to byste neverily, jaka to byla zmena, odchazela jsem z ordinace s placem, hnusny hovado to bylo, pan doktor Muzik je nenahraditelnej, mockrat mi pomohl
Musím souhlasit s tím, že pan doktor je velice příjemný a milý, když jsem se u něj zaregistrovala byla jsem velmi spokojená (oproti předešlé lékařce). Po nějaké době mě trochu zaráželo, že na moje neustále se opakující a vracející se problémy předepisoval stále stejné léky :-( Naposledy jsem u něj byla, když nepoznal, že jsem v 7. týdnu těhotenství a předepsal mi léky proti špinění, které by se samozřejmě v těhotenství vůbec neměly brát :-(((. To mě trochu mrzelo a lékaře jsem vyměnila. Nakonec nesmím zapomenout na velmi ochotnou a milou sestričku.