Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
M.Kosinová
Perfektní lékař. Vše mi velmi dopodrobna vysvětlil a určil strategii léčby. Děkuji.
KP
Nemohu hodnotit profesni stranku pana doktora, protoze jsem jej navstivila jen kvuli lekarske prohlidce pri zmene zamestnani, ale jeho hrube jednani ve me rozhodne zanechalo spatny dojem a hodnotim jej jako znacne neprofesionalni.
J.M
Ještě nikdy jsem se nesetkala s takovou arogancí jako u pana docenta Korynty. Viděli jsme se poprvé, bez dalšího vyšetření mi sdělil naprosto zdrcující diagnózu s tím že ať přijdu za půl roku, že budou dovolené a ať nic neřeším. Samozřejmě jsem šla k lékaři jinému, který diagnózu pana docenta naprosto shodil. Kdybych toto neudělala, žila bych půl roku v domění že oslepnu…a poslední, ještě mi napsal předpis na brýle na které nevidím…
Alexander B.
Naprostá spokojenost.Pan doktor je velikej profesionál a velice mi pomohl s mím zdravotním problémem,velice děkuju i za vstřícnost a lidský přístup.
Pandoush
Asi nikdy jsem se nesetkala s tak arogantním a povýšeným lékařem. Při mé návštěvě ho vůbec nezajímal můj problém, vyšetřil mi jedno oko a řekl mi, že jsem zdravá a že si vymýšlím. No od pana docenta jsem očekávala poněkud profesionálnější přístup. Ať má sebevíc zkušeností ve svém oboru, s pacienty komunikovat tedy rozhodně neumí. Byla jsem u něj poprvé a naposledy a doufám, že s podobným lékařem se již nesetkám!
Katka
Pan Korynta se choval opravdu hodne arogantne - navsteva trvala asi minutu, a doktor misto kontroly se mi snazil ukazat, ze jsem proste zbytecne prisla. Z cekarny jsem pak slysela, jak v ordinaci komentuje mou narodnost (aaa proto v prvni vete se ptal odkud jsem?). Jsem tim vic prekvapena, ze neco takoveho se mi nestalo poprve za 8 let co tady ziju, a to jeste v Medial Center Mezibranska, ktera se chlubi tim, ze lekari mluvi anglicky?
Dominik Lidová
Oční kliniku v Liberci doporučuji na základě vlastní zkušenosti všem svým známým. Všechno funguje stoprocentně, termíny jsou po dohodě rychlé, jednání personálu nesmírně vlídné a vstřícné, byl jsem velmi mile překvapen. A pan primář, doc. Korynta, je nejen vynikající odborník, ale po lidské stránce i prima člověk.
Barbara Lenka
S péčí Oční kliniky LIBEREC jsem velmi spokojena. Přes počáteční problémy s úhradou od VZP se ale nakonec vše v dobré obrátilo, VZP zákroky už hradí a spokojenost s péčí i samotným zákrokem je veliká. Velmi oceňuji i to, že se se svými obavami o zrak mohu se zdejšími lékaři v čele s panem primářem svěřit kdykoliv. Vždycky se mi věnují, uklidní mě a vím, že je všechno v pořádku. Jsem za takovou péči velmi vděčná.
Lucie Horacková
Navštěvuji Oční kliniku LIBEREC od jejího počátku a jsem velmi spokojená. Nedávno jsem zde podstoupila operaci šedého zákalu. Cením si nejenom perfektního profesionálního přístupu, ale i přístupu lidského. Před operací jsem měla velké obavy a celý personál se choval velmi ohleduplně. Za zmínku stojí i perfektní následná péče a příjemné prostředí kliniky. Děkuji celému personálu, že mohu být v jejich péči. Zvláštní poděkování patří doc. Koryntovi, který mě operoval a při operaci dodával potřebný klid a pohodu.
mrazek.vojtech
K panu docentovi chodím již hodně let a vždy jsem byl spokojen. Je opravdu profesionál a mám k němu 100% důvěru, že nic nezanedbá.
Nechal jsem si od něj i odoperovat šedý zákal a vše proběhlo naprosto v pořádku.