Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
DM
Jeden z málo opravdu dobrých lékařů. Vše vysvětlí, příjemný, má zájem, nedívá se na pacienta jako na další kus, ale posuzuje souvislosti, nabízí řešení, vysvětluje. A sestřička je naprosto boží osoba!
Markéta B.
Nejlepší gynekolog, kterého jsem poznala a že mě jich viděla spousta. Všichni tvrdili, že jsem v pořádku. Jedná návštěva u pana doktora, za měsíc plánovaná laparoskopie a za další 2 měsíce úspěšné těhotenství. Jen jemu vděčím, že máme krásnou dcerku.
Škaredá Mutace
Je to skvělý lékař, profesionální přístup, milý, parádně vybavená ordinace, prostě bomba. Jeho přístup je profesionální a zároveň lidský, věděla jsem, že jsem v dobrých rukách.
prokovi
Profesionální a laskavý přístup ,děkuji.Doba čekání nebyla vůbec dlouhá,cítila jsem se celou dobu i v ordinaci dobře.
Lena
Pan doktor Brožek je vynikající gynekolog. Je velice příjemný, ohleduplný, taktní, má skvělý přístup k pacientům a dokáže vše srozumitelně vysvětlit. Je to prostě profesionál.
temasek
Velice skvělý lékař, perfektní přístup k pacientům, vše srozumitelně vysvětlí, celá atmosféra během vyšetření je klidná, jsem maximálně spokojená.
squirrelka
Vynikající gynekolog - velmi pečlivý,ohleduplný,profesionální... a v neposlední řadě je to velmi milý člověk.Rozhodně doporučuji.
Iva
S panem doktorem jsem velmi spokojena, vše ukáže, vysvětlí, je velmi pečlivý a k pacientkám se chová mile a slušně. I když v Ústí již nebydlím, raději k němu i nadále dojíždím, protože jsem s jeho péči naprosto spokojena.
Monika
S MUDr. Brožkem maximální spokojenost a paní Jana, která píše o jakési pomalosti až lenosti apod. by měla zažít např. pana doktora Havránka, od kterého jsem raději odešla.. Važme si takových lékařů jako je MUDr. Brožek, vím co říkám.
Martina
Pan doktor mi moc vyhovuje,musím souhlasit s ostatními názory,vše vysvětluje.Zůstanu u něj ikdyž dojíždím 30km.