Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
I.Č.
Příjemná, empatická a naslouchající paní doktorka, která neodbývá své pacienty jen tím, že jim předepíše léky po telefonu, naopak, svojí pečlivostí vždy preferuje osobní návštěvy pacientů ve své ordinaci.
K. Pospíchalová
Nejlepší psychiatrička jakou jsem kdy zažila. Nic není problém na všem se dá domluvit. Je velice hodná a sestřička je anděl.
Martina
Tak já bych chtěla moooc poděkovat paní doktorce jelikož mne velice pomáhá a je to člověk na správném místě chodím k ní už delší dobu a drží mne nad vodou a doporučuji je velice klidná ,milá a profesionální jsem strašně vděčná že k ní můžu chodit děkuji tisícekrát M.
Marie
Nejlepší doktorka, kterou jsem kdy měla. A že se mi vyplatilo jich vystřídat, než jsem natrefila na paní doktorku Masnerovou. Má trpělivost, je vstřícná, dělá svou práci s péčí, vybírá nejlepší východiska a opravdu ji záleží na pacientovi, a ne aby se vás zbavila s léky, jak jsem kdysi ja zazivala u jiných. Dlouho jsem váhala, jestli sem napíšu, protože chci mít paní doktorku jen pro sebe. :D Samozřejmě s nadsázkou. :D
vakykyryky
Moc tomu oboru nerozumím, ale jsou příjemný, vstřícný a navíc paní doktorka je velice krásná žena.
Hanka
Skvělá paní doktorka.
bv
bgvh
nejlepší
Příjemná paní doktorka i sestřička. Hezká ordinace, uklidňující prostředí. Snaha vyjít vstříc.
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Berouně
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Berouně