Medicentrum Beroun, spol. s r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Medicentrum Beroun, spol. s r.o.
Politických vězňů 40, Beroun 266 01Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (39)
Gabina Dlouhá
Paní doktorka působí velmi zmateně a nevěrohodně. Nejhůř však hodnotim přístup, když jsem si chtěla u jiného lékaře zjistit druhy pohled na můj problem. Když to zjistila, vyřadila mě ze svých pacientů, ze to se nedělá s ze se k ni už nesmim vrátit. Ze tímto jasne zpochybňuji její postup. Absolutně omezeny a neprofesionální přístup.
Radka Holubová
Dnes jsem na doporučení od ortopeda navštívila poprvé pana doktora Křepelku. Byla jsem v ordinaci skoro hodinu. Pan doktor je velice empatický, ochotný, zajímal se do úplných detailů o můj stav. Má velmi lidský přístup. Bylo vidět, že chce mému problému opravdu přijít na kloub. Za sebe musím říct, že jsem se dlouho nesetkala s takovým odborníkem. Ráda za ním opět pojedu z Kladna!
Vaše dnešní pacientka
Doktor je arogantní, neochotný a užitečný vůbec nebyl. Aspoň neuškodil, díky pane doktore. Sestřička je zmatená a neumí česky. Vyhněte se obloukem.
Romana Ella Placek
Velmi sečtělá a empatická paní doktorka, která přemýšlí, než něco řekne a nebere pacienty jako zboží na běžícím páse.
I.Č.
Příjemná, empatická a naslouchající paní doktorka, která neodbývá své pacienty jen tím, že jim předepíše léky po telefonu, naopak, svojí pečlivostí vždy preferuje osobní návštěvy pacientů ve své ordinaci.
Jana N.
Mimořádně vstřícný pan doktor a mimořádně vlídná a opravdu milá sestřička, díky oběma pro mne bylo (jinak ne moc příjemné) vyšetření bez problému zvládnutelné. Sestřička všechno v klidu vysvětlila, vyšetření bylo ohleduplné. Ocenila jsem, že pan doktor bere v potaz i psychosomatický rozměr zdravotních obtíží. Ačkoliv je v Medicentru Beroun dost rozdílná úroveň lékařů, pan doktor Mareček patří naštěstí mezi ty schopné a profesionální. Děkuji!
J.R.
V průběhu několika let jsem byl k panu doktorovi poslán paní doktorkou z kožního kvůli pihám. Vždy je odstraňoval. Stehy se vždy rozjeli, nikdy to nebral na zřetel a tvrdil že je vše v pořádku. Jizvy do dnes viditelné.
Naposled zákrok u jiného lékaře. Jizvy v pořádku a ani nejsou skoro vidět.
Petra H.
Arogantní a nepříjemná lékařka. Maminka začala trpět neznámými bolestmi a než nás paní doktorka objednala, snažili jsme se na radu lékaře na pohotovosti udělat všechna neurologická vyšetření předem, aby lékařka pak mohla na základě těchto výsledků udělat odborný závěr a doporučení. A mamince poradit či pomoci s bolestmi. Čekali jsme “pochvalu”, že to máme vše už vyřízené a místo toho přišla arogantní reakce a sprcha… a že at s tím jdeme za doktorem do nemocnice, co nám to předepsal. Neprofesionální a smutné jednání…
A.M.
Pan doktor pomohl mé dceři, v Děčínské nemocnici provedli lumbální punkci s tím, že stav "žádná hitparáda" (slova paní primářky) a po několika dnech poslali domů, že víc udělat nemohou, pan doktor přišel na epilepsii a léčil. Je to už několik let a dcera je zdravá. Sama k němu jezdím s migrénami, je skvělý a mohu jen doporučit.
P.T.
S pí. doktorkou jsem velmi spokojená, chodím k ní už roky.Vše vysvětlí, poradí. Neměnila bych. Paní doktorku doporučuji, chodí k ní i moji rodiče.