Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Hledejte v názorech
jitka janků
přestože jsem přišla osobně s žádankou /kvůli borelióze/, dostala jsem termín přesně 1den před vypršením její platnosti, tedy za 3 měsíce - problémy jsem měla a nemohla jsem tak dlouho čekat.....při úplně první návštěvě ale lékař odebral vzorky na všechno možné a spokojená jsem byla.....
Byla u jsem u pana Dr.Zajíce,který se mi zdál velmi kompetentní,milý a hlavně měl vše dobře zoragnizované,takže se nemuselo dlouho čekat.
Bohužel jsem se musela kvůli práci a nemoci 2x omluvit z daného ternmínu a když jsem se hlásila o nový termín, byla jsem od pana doktora zamítnutá.
Byla a jsem v šoku,takhle se lékař nechová-odmítnout pacienta kvůli tomu, že nemohl dodržet termín.
Hana Kraftová,M.A.
Bolák
K panu doktorovi jsem se dostal spíše náhodou a nelituji. Je to milý a empatický člověk, u kterého je patrné, že medicínu nedělá kvůli penězům. Maximální snaha vyjít mi vstříc, neváhal udělat i dražší vyšetření za která ho může penalizovat pojišťovna... to se dnes málo vidí a patří mu za to velký dík. Škoda jen, že podobně empatická není i sestra ve vedlejší místnosti. Celkový dojem z návštěvy mi to ale nekazí.