Individuální psychoterapie (50 minut) • 1 800 Kč
Krizová intervence • 1 800 Kč
Online psychoterapie • 1 800 Kč
VíceSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Konzultace online
Psychoterapie závislostí
Relaxace
Rodinná psychoterapie
K.H.
Diskretnost , profesionalita, empatie, psychická podpora a pomoc v rozvoji osobnosti.
Velice doporučuji s jakýmkoliv problémem či životní situaci obrátit se na psychoterapeutku Jarmilu Honsovou, která je velice profesionální psychoterapeut s několikaletou zkušeností s komunikací jak s dospívající tak s
dospělou komunitou. Díky této jsem se vydala správným směrem v životě a i nadále v tomto směru pokračuji i přes obtížné životní překážky a rodinné neshody.
SM
Díky paní Jarmile jsem dokázal mnohem lépe porozumět své závislosti. Má výbornou schopnost porozumět a vysvětlit/osvětlit určité mechanismy chování. Zároveň dokáže člověka opravdu motivovat k jeho cíli. Rozhodně paní Jarmilu doporučuji.
Jitka B.
Jarmila Honsová je člověk na svém místě. Je velmi empatická a opravdu má upřímný zájem svým klientům pomoci. Velmi oceňuji její odborné zkušenosti, znalosti a citlivý přístup.
K.B.
Paní Jarmilu navštěvuji už nějakou dobu a musím říct, že se cítím opravdu lépe. Je velmi empatická a snaží se vždy pomoci. Rozhodně doporučuji, moc mi pomohla.
Dana
Jarmila je skvělá psychoterapeutka s mnoholetou zkušeností, empatická, trpělivá. Je to člověk a profesionál, na kterého se můžete s důvěrou obrátit. Mojí rodině pomohla zásadně ve velmi těžké životní situaci. Díky ní žijeme život, jaký teď žijeme. Rozhodně vřele doporučuji.
Daniela
Abstinuji jedenáctým rokem. Pomoc Jarmily byla a je pro mě zásadní. Je to zkušená psychoterapeutka, adiktoložka, obětavá, empatická, trpělivá, úžasný člověk. Jarmilo, ještě jednou děkuju moc.
K.B.
Paní magistra mi už při prvním setkání poskytla mnoho cenných informací, pomohla mi zorientovat se v situaci a nastavit vhodnou terapii. Jsem jí za to velmi vděčná. Je cítit, že jí na člověku skutečně záleží a snaží se udělat maximum. V oboru má přehled, je to podle mě profesionál na svém místě!
D.P.
Paní Mgr. Honsová je velmi profesionální, velmi zkušená, má za sebou dlouholetou praxi,kterou doplňuje stálým studiem a výcviky. Je úžasně vstřícná, ochotná,obětavá i nad rámec. Je velmi milá, má schopnost správným a individuálním způsobem komunikovat prakticky s každým složitým klientem a
najit řešení složitých situaci. Má
široký rozhled. Chodime k ní více jak 9 let
a jsem ji velmi vděčná.
Katka W.
Skvělá odbornice a úžasný člověk. Díky dlouhodobé spolupráci s Jarmilou se mi daří celý život abstinovat. Takže pokud váháte. V této oblasti závislostí mohu 1000% doporučit a už neváhejte. Dokáže svým lidským a důsledný přístupem změnit, zkvalitnit a obohotit lidsky život.
Táňa S.
S Jarmilou Honsovou jsem se setkala v centru Magdaléna při vzdělávání pedagogických pracovníků. Jarmilou vedené kurzy a výcvik, které jsou podepřené mnoholetou praxí s dětmi, byly a stále jsou nesmírně přínosné nejen na profesní úrovni, ale i na úrovni osobní - seberozvojové. Při každé Jarmilou vedené aktivitě jsem velmi citlivě obracena do sebe tak, abych se o sobě dozvěděla něco nového, případně lehce vystoupila mimo svou komfortní zónu. Vrcholem spolupráce s Jarmilou bylo odhalení šikany mého syna na ZŠ a následná dlouhodobá péče o syna tak, aby se s traumaty vyrovnal bez dlouhodobých následků.
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze