O nás
Rybničná 18/1, Praha 162 00
Názory o lékařích (103)
A.
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Jsem moc ráda, že když už jsem se po letech odhodlala k terapii, vybrala jsem zrovna paní Paulovou. Vždy jsem se u ní setkala s pochopením, nikdy žádný můj problém nebagatelizovala. Zároveň ale dokáže člověka konfrontovat s určitými zažitými vzorci a pomůže nahlédnout na danou situaci i z jiné perspektivy.
Na cestě k znovuobjevování sebe sama a svých emocí mi pomáhá i její energie. Dále nácvik vnímání těla a emocí s ním spojenými.
V průběhu terapií jsem si vyzkoušela různé praktické techniky, jak zklidnit zahlcenou mysl a uvolnit tělo, nebo naopak jak v sobě energii a sílu najít.
Oceňuji, že i nad rámec konzultací paní Paulová posílá různé materiály týkající se probíraných témat, nebo dává tipy na literaturu k samostudiu.
Je to již přes rok, co terapie navštěvuji a i když se mi někdy zdá, že jsem ve svém životě zatím dokázala udělat jen drobné změny, tak i tyto drobné změny v uvažování a chování mi velmi zkvalitnily život a pomohly k tomu, že se dokážu cítit šťastná a spokojená.
Markét
Návštěva ověřená
Nina je skvělá. Její přístup a snaha pomoci, a to bez předsudků k lidem s poruchami osobnosti (hpo) je nevídaná. Moc mi pomohla.
Jenda
Návštěva ověřená
Na panu Bartošovi oceňuji: 1) profesionální trpělivost 2) objektivitu a snahu situaci pochopit 3) zájem o mne samého 4) je to kompetentní odborník. Mohu jej doporučit.
RD
Návštěva ověřená
Pan Bartos je naprosty expert a vi co dela. Zajem, jakym pozorne a aktivne naslouchal problemum se jen tak nevidi. Vzdy se ujistil, jestli memu problemu porozumel spravne. Osobne mi nejvice vyhovovaly lehko zapamatovalne analogie a priklady, kterym pan Bartos popisoval muj osobni prozitek se zamerem dovolit mi nahlednou do mych problemu z jine perspektivy. Mockrat dekuji a vrele doporucuji!
Kateřina
Návštěva ověřená
K paní Nině jsem chodila již v minulosti a v minulém roce jsem se rozhodla se k ní znovu vrátit. Velmi oceňuji přístup, při kterém se mě nesnažila nikam tlačit, naopak se vše rozvíjelo přirozeně. Měla pro vše hluboké pochopení a kladla otázky, které mi přinášely zcela nový pohled na věci. Po mnoha letech úzkostí se cítím osvobozená a šťastná. Paní Nina mi pomohla najít cestu k mým emocím a porozumět jim, místo pouhého analyzování situací. Jsem jí vděčná za tuto zkušenost, která mi pomohla růst a změnit svůj život. Děkuji.
MH
Návštěva ověřená
Klidné, empatické prostředí. Je vidět snaha o porozumění a pomoc.
Pavla Ž.
Návštěva ověřená
paní doktorka je velice sympatická, přímá, vše mi vyhovovalo
T. B.
Návštěva ověřená
Jakožto stydlivý člověk, který nerad komunikuje s cizími lidmi, je paní Paulová přesně ten typ psychoterapeuta, který si mohu jedině vyžádat. I přes můj stud si paní Paulová našla způsob, se kterým se mnou dokáže navázat kontakt a primárně řešit problémy, o kterých jsem i nejbližším neříkala. Mohu tuto empatickou, příjemnou a hodnou psychoterapeutku maximálně doporučit, hlavně lidem, kteří se stydí mluvit o svých problémech a jsou více uzavření.
Bára Adamová
Návštěva ověřená
K Nině jsem chodila asi tři roky, je opravdu hodně empatická, příjemná, chápající, sedla jsem si s ní hned první hodinu, dokázala mě dobře mířenými otázkami navést, kam jsem potřebovala, cítila jsem se u ní vždycky dobrě a vítaná, moc mi pomohla s těžšími i lehčími tématy a životními otázkami. Byla s ní bezproblémová domluva. A vždycky když jsem od ní odcházela, cítila jsem se lehčí. Super pocit. :) Ninu moc doporučuju.
Honza
Návštěva ověřená
Paní Vykypělová mi efektivní aplikací metodiky KBT pomohla s rozvojem mé osobnosti.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze