MUDr. Jarmila Formanová

Alergolog Více

Třebíč 1 adresa

Kontaktní údaje

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

G

Paní doktorku lze těžko hodnotit, protože jsem se s ní setkal pouze jednou a to na cca 10 minut, z toho ještě polovinu protelefonovala se svojí známou, kde si potřebovaly vyjasnit, kam spolu pojednou na dovolenou. Ostatní kontakt probíhal prostřednictvím sester nebo přes asi 2 minutové sdělení po telefonu s obecným doporučením se objednat za půl roku na nový odběr krve. Objednací lhůty jsou skoro 3 měcíce, personál neochotný až protivný.

¨super

Zkušenosti s paní doktorkou mám jen dobré, moje potíže jsou při léčbě jen minimální, vždy mi pomohla a chová se normálně. Doporučuji

Chodim k pani doktorce del3si dobu a opravdu mi pomohla, mel jsem dusnosti v pylech. Ma toho opravdu hodne a vzdy si na me nasla cas a usmev. Mohu jen doporucit.

Jsem spokojena s péčí paní doktorky,moje alergické potíže jsou po léčbě celkem snesitelné a pod kontrolou. Musím reagovat na předešlé sdělení autora, pokud máte problém s chováním sestry, sdělte to paní doktorce, Váš text paní doktorku v hodnocení poškozuje.

Vždy jsem se setkala s dobrým přístupem, pomocí příjemným jednáním paní doktorky. Sestra bývá někdy protivná, ale milé jednání paní doktorky to vyváží.Alergii mám pod kontrolou. Mohu jen doporučit.

jsem velmi spokojen s paní doktorkou, ale sestra,která je tam dlouho, je čím dál protivnější, kdzž ji to nebaví, ať jde jinak !!

Jsem spokojen s léčbou i přístupem. Doporučuji.

Doporučuji

Seriozní, vzdělaná, příjemná, chytrá ženská, která přemýšlí a snaží se pomoci. Tomu odpovídá stále plná čekárna. S každým promluví vlídné slovo, chápe pacienty, vysvětlí problém, na každého si najde čas. Bezva baba.