Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Anna Taliánová
Ordinaci MUDr. Zemanové navštěvuji již několik let a jsem naprosto spokojená. Vynikající, velmi pečlivá a milá paní doktorka. Vše mi vždy ochotně vysvětlila a odpověděla na mé dotazy. Sestřička výborná, odběr krve v pohodě (hned napoprvé), nemluvě o EKG s tiskárnou, prostě profesionální. Za mě maximálni spokojenost s touto lékařkou i zdravotní sestřičkou, které svou práci berou jako poslání a tak to má být.
Blanka Chvojková
Paní doktorka má skvělý přístup k pacientům. Vždy mi pomohla a ve všem vyšla vstříc. Ve své práci se opravdu vyzná.
Viktor Kronych
K paní doktorce chodím již pár let. Vždy maximální péče a hlavně profesionalita i ze strany sestřičky. Proto jsem k ní přihlásil i svou přítelkyni a ta je také spokojená. Léky umí předepsat každý, ale vyšetřit a hlavně zdárně vyléčit, to už umí v dnešní době málokdo.
Vřele všem doporučuji
Marek Weidlich
S paní doktorkou jsem velmi spokojený, vždy pomůže, poradí a ochotně cokoli vysvětlí. Paní doktorku hodnotím jako tichou a inteligentní. Zatím mne vždy vyšetřila s maximální péčí a nemám pocit, že by cokoli zameškala. Sestřička je velmi sympatická. Spokojenost, mohu doporučit.
Tomáš
Velmi nespokojen. Nepoznala erysipel, stale testovala ledviny. Skoncil jsem v nemocnici, naslednou rehabilitacni peci zavrhla, coz vedlo k dalsimu opakovanemu pobytu v nemocnici. Sestra velmi arogantni.
xsauron
S paní doktorkou maximální spokojenost. Velmi důkladná vstupní prohlídka. Na rozdíl od ostatních lékařů velmi dobře organizované návštěvy pacientů, nemusíte tedy v čekárně dlouho čekat. Příjemná sestřička. Doporučuji.
Ivo Kopecký
V čekárně nikdy nečekáte dlouho, protože protože k paní doktorce nikdo nechodí... a už chápu proč! Doktorka je úplně neschopná, několikrát mi předepsala špatné prášky, stále jen tápala a nedokázala zjistit co mi je... změnil jsem doktora a nyní je vše v pořádku. MUDr. Zemanovou velice NEDOPORUČUJI!!!!!
Ilona Š.
Paní doktorka má opravdu lidský přístup, vše vysvětlí, nikdy v ordinaci nečekám dlouho. Sestřička parádní. Doporučuji.
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni