Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Lubomír, 69let
Poradna proti stárnutí, stresu a civilizačním chorobám - se mi moc líbí !Pevně věřím, že vše, co uvádíte ve svých programech, dojde naplnění a že v nich každý, kdo potřebuje pomoc či radu, najde své.Přeji Vám úspěch a hodně, hodně spokojených klientů !
Simona, 51 let
Paní doktorka velmi dobře rozumí své práci, je to skutečný profesionál. Oceňuji její přímý přístup ke klientovi, umí přesně definovvat a srozumitelně vysvětlit problém i laikovi. Paní doktorka mi velmi pomohla.“
Petr Borecký
Skvělá profesionální péče. Naprostá spokojenost s lékařskou péčí paní doktorky. Služby jsem využil již několikrát (bolest zad, karpály, třes rukou). Paní doktorka mně vždy chápavě vyslechla a vše mi před nasazením léčky vysvětlila. Děkuji paní doktorce za pomoc s mými problémy z hlediska pohybového aparátu. Doporučuji
Dobrá doktorka,byla jsem k ní poslána z urgentu pro ukrutné bolesti zad. Udělala mi příslušná vyšetření, ne jen RTG. Hodnotím kladně.