Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

E
Umístění: Nemocnice s poliklinikou Praha Italská Jiný

Na základě vyšetření u ortopeda mi byl vystaven poukaz na vyšetření na kineziologické vyšetření, masáže a magnetoterapii. Vzhledem k většímu počtu nutných návštěv rehabilitací jsem z důvodu eliminace času mimo pracoviště zvolila nejbližší rehabilitační pracoviště, které nabízí i magnetoterapii. Nejprve jsem tedy telefonicky kontaktovala toto pracoviště, kdy mi telefon zvedla MUDr. Jandová. Tu jsem seznámila s obsahem poukazu na vyšetření a požádala ji, zda je možné sjednat několik prvních termínů na započetí rehabilitací a magnetoterapií. Na to mi MUDr. Jandová sdělila, že to možné není, že musím přijít osobně. Požádala jsem jí tedy, zda mohu objednat alespoň první termín kineziologického vyšetření, na kterém bych si pak domluvila harmonogram rehabilitací a magnetoterapií. Na to mi opět sdělila, že to možné není a musím přijít osobně. Následně jsem tedy osobně jela na rehabilitační pracoviště, kde jsem hodinu čekala, než mě doktorka přijme. Z ordinace se ozýval družný rozhovor a smích. Po hodině čekání mě se paní doktorka podívala na poukaz, reagovala na něj slovy, že pan ortoped "vymyslel co mohl" a nabídla mi termín vyšetření s tím, že na rehabilitace a magnety termíny nedostanu, protože mě ještě neviděla. Na dotaz, proč mi tedy tento termín nemohla dát již při našem telefonickém rozhovoru, sdělila, že neviděla poukaz, s jejímž obsahem jsem jí však telefonicky seznámila.
Ztráta času i nervů. Po této zkušenosti vyhledám raději jiné pracoviště.