Vzdělání:
2003 – absolvent stomatologie na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Specializace v oboru implantologie a dentoalveolární chirurgie.

Profesní zkušenosti:
2011 – Dentální centrum Podkovka
2005–2011 – stomatologické oddělení kliniky Asklepion v Praze a Karlových Varech / 2010-2011- zástupce primáře.
2003–2005 – soukromá ordinace MUDr. Marie Pekárkové.

Absolvent řady kurzů, přednášek a kongresů u nás i v zahraničí:
EAO Barcelona 2007

Česká akademie dentální estetiky
Implantologický klub ČR
American Academy for Implant Dentistry
ITI-International Team for Implantology

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Vstupní vyšetření

Ostatní služby

14 950 Kč

13 900 Kč

2 500 Kč

Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

K panu doktorovi mám velkou důvěru. Chodím k němu již několik let a ráda. Vše mi vždy s úsměvem vysvětlí. S jeho profesionálně odvedenou prací jsem nadmíru spokojena.

Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

Pan doktor je velmi erudovaný. Jeho přístup k pacientovi je vstřícný a lidský. Již k němu chodím přes 10 let a vždy jsem s jeho prací spokojena. Děkuji mu za jeho péči a přeji si, aby takových odborníků jako je pan doktor Špiller, bylo více.

Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

Pan doktor je velice šikovný, příjemný profesionál. Jsem ráda, že jsem ho poznala. Je vždy ochotný pomoci, někdy jen radou jindy zákrokem, který vždy předem vysvětlí. Mohu ho vřele doporučit.

Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

Pana doktora Špillera velmi rád doporučuji. Jeho přístup je vždy maximálně profesionální a pečlivý. Opravdu oceňuji, že se pokaždé snaží najít co nejlepší řešení a nic neponechává náhodě. Mám za sebou několik složitějších zákroků a pokaždé jsem se cítil v dobrých rukou. Je důsledný a pečlivý. Děkuji mu za skvělou péči!

I
Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

Velmi příjemné prostředí, vstřícný a ochotný personál, a co nejvíce, profesionální přístup pana doktora Špillera. Vše mi velmi podrobně vysvětlil,poučil a doporučil ohledně zubního implantátu. Teď již po zákroku, vše perfektně sedí a jsem nadmíru spokojená. Perfektní práce. Ještě jednou moc děkuji. Všem vřele doporučuji.

Umístění: Dentální centrum Podkovka vstupní vyšetření

profesionalita
prijemne vystupovani
prijemne prostredi

G
Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

Profesionalni a presto lidsky pristup, kvalitni zazemi a vybaveni, velka spokojenost a doporucuji!

Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

Skvělý a profesionální pristup v každém ohledu
Doporučuji Všem, kteří jsou ze svých zubů bezradní.... také jsem byl.

I
Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

Moc milý pan doktor ,vše mi podrobně vysvětil , velmi profesionální i lidský přístup .Probrali jsme všechny možnosti léčby a konečně po 2 letech se můžu zase smát na svět. Moc ,moc děkuji a můžu jenom doporučit .Přeji stále nové spokojené pacienty.

Umístění: Dentální centrum Podkovka implantáty

Byla jsme velmi spokojena s profesionálním přístupem a milým zacházením. Pan doktor Špiller vše potřebné vysvětloval a odpovídal na moje případné dotazy tak, abych všemu rozuměla. Teď už se mohu smát a nemusím si zakrývat ústa. Pana doktora mohu jen doporučit.