O nás

VŠESTRANNÁ ZUBNÍ PÉČE

Poskytujeme komplexní dentální péči včetně bělení zubů a zubních implantátů. Výhodou je vlastní renomovaná laboratoř. Proto o Vás bude perfektně postaráno.

Žádné fronty, žádné čekání. Pohodlně se usadíte. Společně zvážíme možnosti, jak Vám efektivně pomůžeme. A pak zařídíme, aby Váš úsměv dělal radost Vám i blízkým. Je nám ctí Vás pozvat do našeho stomatologického centra Podkovka v Praze. Přijďte a uvidíte, proč se Vám naše zubní péče vyplatí.
Zobrazit více

• Oborová zdravotní pojišťovna
Zobrazit více

Názory o lékařích (43)

MUDr. Jan Špiller implantáty

K panu doktorovi mám velkou důvěru. Chodím k němu již několik let a ráda. Vše mi vždy s úsměvem vysvětlí. S jeho profesionálně odvedenou prací jsem nadmíru spokojena.

MUDr. Jan Špiller implantáty

Pan doktor je velmi erudovaný. Jeho přístup k pacientovi je vstřícný a lidský. Již k němu chodím přes 10 let a vždy jsem s jeho prací spokojena. Děkuji mu za jeho péči a přeji si, aby takových odborníků jako je pan doktor Špiller, bylo více.

MUDr. Jan Špiller implantáty

Pan doktor je velice šikovný, příjemný profesionál. Jsem ráda, že jsem ho poznala. Je vždy ochotný pomoci, někdy jen radou jindy zákrokem, který vždy předem vysvětlí. Mohu ho vřele doporučit.

MUDr. Jan Špiller implantáty

Pana doktora Špillera velmi rád doporučuji. Jeho přístup je vždy maximálně profesionální a pečlivý. Opravdu oceňuji, že se pokaždé snaží najít co nejlepší řešení a nic neponechává náhodě. Mám za sebou několik složitějších zákroků a pokaždé jsem se cítil v dobrých rukou. Je důsledný a pečlivý. Děkuji mu za skvělou péči!

I
    MUDr. Jan Špiller implantáty

Velmi příjemné prostředí, vstřícný a ochotný personál, a co nejvíce, profesionální přístup pana doktora Špillera. Vše mi velmi podrobně vysvětlil,poučil a doporučil ohledně zubního implantátu. Teď již po zákroku, vše perfektně sedí a jsem nadmíru spokojená. Perfektní práce. Ještě jednou moc děkuji. Všem vřele doporučuji.

Aneta Ustohalová, DiS. Dentální hygiena 60 min.

Slečna Aneta je skvělá. Společně jsme se rozhodli, že zachráníme mé zdravé zuby a začali jsme léčbu parodontózy. Díky preciznosti Anetky vše vypadá na dobré cestě, zuby jsou daleko silnější a já se těším na každou další návštěvu. Všem doporučuji, aby chodili na zubní hygienu. Není se čeho bát :-)

MUDr. Jan Špiller vstupní vyšetření

profesionalita
    prijemne vystupovani
    prijemne prostredi

G
    MUDr. Jan Špiller implantáty

Profesionalni a presto lidsky pristup, kvalitni zazemi a vybaveni, velka spokojenost a doporucuji!

E
    Zuzana Jandíková, DiS.

Paní Jandíková je vstřícná, empatická, trpělivě vysvětluje a ukazuje, profesionálně koná. Děkuji.

MUDr. Jan Špiller implantáty

Skvělý a profesionální pristup v každém ohledu
    Doporučuji Všem, kteří jsou ze svých zubů bezradní.... také jsem byl.