Gynekologicko - porodnická ambulance
T.G. Masaryka 212, Český Krumlov

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Dobry den tak ja mam pana doktrora jako sveho gynekologa.. ted sem u nej byla cely tehotenstvi .. ze zacatku me stvalo ze mi nikdy nic nerekne... takze sem moc nevedela ..ale postupne sem pochopila ze mma zasadu ze min info je lepsi pac maminky pry moc hledaj a plasi. Ze zacatku to byl takovy morous ale postupne se dokazal i bavit a byl mily :)

Díky panu doktorovi jsem mohl být dva měsíce po svatbě vdovcem. To, že na svém antikvárním ultrazvuku nepoznal, že srdce plodu už nebije, bych ještě mohl pochopit, ale to, že za měsíc od poslední kontroly vyrostl plod z 18 mm jen na 20 mm, ačkoliv měl vyrůst nejméně na 30 mm, to je neomluvitelná chyba, která mohla být pro manželku za pár týdnů v letadle osudová. Naštěstí to lékaři v Bělorusku zvládli. Po této příhodě předepsal manželce jí neznámý druh antikoncepce. A když se informovala u své předchozí zahraniční gynekoložky, dozvěděla se, že tento preparát předepisují pouze několikanásobným matkám, které už žádné další děti nikdy chtít nebudou, protože vrátit se po jeho užívání do stavu schopného otěhotnění trvá dlouhé roky a nemusí se vůbec podařit. My jsme přitom usilovali o první dítě! A do třetice, když měla manželka bolesti v malé pánvi, udělal jí sono, pravil, že má zánět dělohy a napsal jí doxycyklin! Diagnostikovat záněty ultrazvukem tedy vyžaduje opravdu výjimečnou kvalifikaci. Toto vše stihnul pan primář během půl roku na zlomu 2007/2008. A to věděl, že manželka je lékařka. Co si dovolí k ženám, které nejsou medicínsky kvalifikované, opravdu netuším. Naštěstí jsme našli výborného gynekologa v ČB, kde je manželka velmi spokojená, máme dvě zdravé děti a na MUDr. Shona vzpomínáme jako na noční můru.

Odbornost je OK, ale vtipný a dobře naladěný to ani náhodou. Nevyhovuje mi jeho neochota vysvětlit mi mé zdravotní obtíže (mám pocit, že obtěžuji) a proto odcházím jinam.

Podle mě dobrý lékář, takový jaký má být. Z těhotenství nedělá nemoc a navíc je to sympaťák :-D .

Když jsem měla mykozu a šla k p.doktorovi,byl neochotný,neprohlédl mě a řekl,že jsem si mohla sama léky koupit.To je sice pravda,ale jako samoživitelka je pro mne každá koruna dobrá.Mám fyzicky náročnou práci.Po operaci mi operující dr.řekl,že doporučuje 6týd.neschopnost.Dr.Shon mi neschpnost ukončil již po 3 týdnech se slovy,že se nenechá kvůli me zavřít,že má předem dannou dobu,po kterou může být pacientka doma.Toto se mi stalo 2x.Nikdy a nikde jinde se mi to za 50let nestalo:-) Z těchto důvodů od pana primáře odcházím.

Pan primář z porodnice v ČK mi přivedl na svět obě děti a to v červnu 2007 v červenci 2009 byl na mě hodný a měl profesionální přístup i když jsme už odmítala spolupracovat ale nakonec vše dobře dopadlo a děti i já se těšíme dobrému zdraví,pane primáři děkuji

Skvělý doktor!!! Už je mim gynekologem 4 roky. A po dnešku můžu říct, že je fakt nejlepší doktor na světě. Byla jsem totiž u někoho jiného na ultrazvuku. Zkratka to byl děs a hrůza.
Je mi těžké posuzovat odbornost jakého kolív lékaře, protože já odborník nejsem. Ale pan doktor Shon je fakt skvělý, myslím si, že je to opravdový doktor, prostě člověk na svém místě. Naprosto mi vyhovuje jako odborník i jako člověk. Je velice příjemný a diskrétní. A velice chápavý vůči citlivé těhotné ženě.
Doufám, že budu mít štěstí s ním rodit, a pak napíšu ještě jeden výborný komentář.

Primariat mu pravem nalezi, je to velmi dobry lekar a nebyt jeho pri porodu, kdy zavcas poznal, ze to nepujde prirozenou cetou, nejspis by se mi ani dcera nenarodila. Dekuji mu mnohokrat.

Výborný lékař, výborný člověk - rodil mou holčičku a byl opravdu profesionální, lidský, milý a ......a děkuji :-)

F

VŘELE DOPORUČUJI JE TO VÁŽNĚ PROFÍK.