MUDr. Jan Kolouch

Poliklinika pod Marjánkou
Poliklinika pod Marjánkou 1906/12, Praha

Přiblížit mapu

G

Úvodem by chtěl moc poděkovat pánu doktorovi Koluchovi za velmi odbornou a lidskou pomoc při řešení
mých zdravotních potíží. Prošel se mnou celou moji životní anabázi, zdravotní stav s důrazem na poslední období se zaměřením na rozsah přijímaných léků s jejích účinky na můj organizmus.Jeho finální doporučení,které následně znamenalo značné zlepšení mého zdravotního stavu bylo, jak překonat počáteční potíže při změně léčebného procesu,redukce léku a pod. Neposlední řadě moc oceňují jeho osobní přístup,zájem a také ním projevenou radost nad zlepšením mého zdravotního stavu.
Ještě jednou moc dík a doporučují !!!

Pouze nejlepší zkušenosti. Pomohl mi od velice vyostřeného psychického stavu. (Deprese, Úzkost, Nespavost)

Jeho volba medikace je 100% bezpečná a zároveň plně funkční.

Nasadil alternativní druhy léčby v kombinaci se standardními psychofarmaky.

Velice dobře musím ohodnotit doplněk stravy L-Tripthophan a hořčík v šumivých tabletách.

Následně pak Cipralex (antidepresivum)

Pan doktor je naprostý profesionál a modlím se, aby takových lékařů byla plná zdravotnická zařízení...

Pan doktor Kolouch je vynikající lékař, odborník, a dobrý člověk s velmi lidským přístupem k pacientům. Pomohl mi s mým i problémy jak radou, tak i medikací. Díky němu mohu zase spokojeně žít a klidně spát. Škoda jen, že nemá smlouvu s mojí zdravotní pojišťovnou (207). OZP se vůbec chová k této specializaci velmi macešsky, bez ohledu na své klienty a plátce zdravotního pojištění. Ing.B.M.

T

Pan Mudr. Kolouch je velice dobrý ne to je slabé slovo, je vynikající lékař, který mi po pravdě řečeno zachránil život na poslední chvílí, protože jsem byla už skutečně zoufalá a nevěděla co dál. Až tento lékař mne skutečně vyšetřil tak jak správný lékař má a konečně nasadil správnou léčbu. Můj život se okamžitě začal otáčet jiným směrem. Po zhruba 3 letech návštěv a medikace jsem nyní bez léků, vcelku zdráva a hlavně v pohodě a plná síly, optimismu.Mohu chodit do práce, do společnosti, mezi lidi, už ze mě není uzlíček nervů neschopný vyjít skoro ani před dům.Všem mým přátelům i rodině ho vřele doporučuji, když mají nějaké problémy, protože je to skutečně odborník na svém místě. Nezbývá nic, jen vřele doporučit tohoto skvělého lékaře a poděkovat za jeho skvělou péči. Děkuji Tanclová

I
Číslo ověřené

MUDr Jan Kolouch Csc je vyjímečný lékař. Ve všem, co je uvedeno v předchozím hodnocení naprosto souhlasím - nemohu to vyjádřit lépe. Jsem šťastná, že po předchozí zkušenosti se maminka dostala právě do jeho péče. Pan doktor má nepředstíraný, opravdový zájem o pacienta a kromě vysoké odbornosti je empatický , neformální a hluboce lidský. Mamince se maximálně věnoval a účinně poradil, tak, že získala novou motivaci do života. Léčí komlexně, informuje pravdivě a vše dopodrobna vysvětlí. Nevidí v pacientovi pouhého "klienta" , jak se mnohdy v ordinacích stává a nepodceňuje míru jeho obtíží. V době komerce a malého zájmu o starší pacienty je pro nás nepostradatelný. Je nejen výborný lékař, ale je i skutečný přítel pacienta.

MUDr.Jan Kolouch je vynikající lékař, pro nějž je jeho povolání přímo posláním. Jeho předností je hluboký zájem o zdraví pacienta a komplexní medicínský přístup k dosažení tohoto cíle. Takový přístup může uplatňovat vzhledem ke svým neobyčejně bohatým vědomostem, znalostem a zkušenostem v oboru psychiatrie a interního lékařství i dlouhé praxi v oblasti gerontopsychiatrie. V naší rodině je pan doktor velmi uznávanou a ctěnou autoritou v úpravě medikace našim babičkám, po níž došlo k výraznému zkvalitnění jejich dalšího života. Ale i u mladších věkových kategorií jsem zaznamenala velmi pozitivní odezvu na důkladný, pečlivý a svědomitý přístup tohoto vzácného lékaře. Plně doporučuji pana doktora všem tém, kterým na jejich zdraví vskutku záleží.
PhDr.V.M.

Milionovej člověk, tenhle Kolouch!!

Chodím k panu doktorovi Kolouchovi několik let. Je velmi vstřícný, má velký přehled, jak v oblasti medicínské, tak i farmaceutické. Pokud vím, tak neodmítne neobjednaného pacienta, jen poprosí o posečkání. Je to vynikající lékař a budu těžko hledat náhradu, až MUDr. Kolouch skončí. A.S.

Znám pana doktora ještě z jeho studentských let. Už tehdy byl mimořánou osobností, zapálený pro medicínu. Jsem proto přesvědčená, že své povolání vykonává erudovaně, velmi zodpovědně s lidským přístupem. přeji mu vše nejlepší.

S tímto panem doktorem se raději nepotkat!!!! Před pár lety jsem se k němu dostala prostřednictvím své obvodní lékařky a z jeho léčby jsem se dostávala několik měsíců. Co by "dospívající trdlo" které se potácelo v bludném kruhu bulimie jsem toužila po tom aby mi někdo pomohl, bohužel pan doktor mi stále jen předepisoval lexaurin, na který jsem si nevědomky navykla( nepoučena o možné návykovosti) a pracně se té závislosti zbavovala. A co mne tedy šokovalo nejvíc - proč by psychiatr měl pacienta prohlížet i fyzicky??? Tlak, dech, tlukot srdce...dnes si říkám bohužel, že jsem záležitost neřešila ihned!! Dnes má již dvě děti. syna a dcerku a pokud by nedejbože měli v budoucnu nějaké problémy kde by byla potřeba psychiatra či psychologa tak budeme s manželem velice pečlivě vybírat.