Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Daniela Mandová
Výborný chirurg , příjemný člověk a sestřička ho jen pohodou a ochotou doplňuje v dokonalosti.
Dobrý den všem.Se všema těmito názorama jen souhlasim.A všem tohoto příjemného doktora jen doporučuji.Takový doktoři a sestry by měly pracovat všude!!!
Oldřich Zasadil
Mohu jenom chválit.
Kučera Milan
Zkušený praktik, výborný osobní přístup lékaře a zdravotní sestry
Tohoto chirurga mohu vřele doporučit vždy se o mě postaral jak měl :-)
Pan doktor i sestřička jsou velice ochotní do této ordinace jít je radost.
Jana
Vynikající chování sestřička milá usměvavá doktor také moc hezký přístup k dětem které to těžko nesou dávám za 1*
Martin
Opravdu maximální spokojenost. Nejlepší chirurg na poliklinice Jih. Ochotná a milá sestra, starší příjemný doktor. Byl jsem u něj již několikrát (na chirurgii naštěstí nechodím moc často) a vždy moc dobrý.
jana. hanzliku
Navštívil jsem tohoto lékaře po zranění kolene bez jakéhokoliv doporučení. V čekárně příjemě, sestra velmi milá a ochotná pomoci. Doktor starší, příjemný, moc nemluví, ale zjevně ví, co dělá. Seznámil mne s diagnózou, při kotrole a následném ošetření řekl co mne čeká a co mi bude dělat. Po nelepšení se mého stavu bez problému odešle k dalšímu specialistovi. Ordinační hodiny od rána do odpoledne, žádné 8.00- 12.00 a pokud tam přijdete okolo desáté, téměř bez čekání.Co se týče hodnocení, těžko posoudit objektivně práci kterou neznám, ale přístup vynikající a těch 30 korun jsem musel dát sám od sebe, pomalu si o to ani neřeknou.