Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
E.m
Pan doktor je skevej lekar byla sem u neho a nemohu si stezovat profesionalni pristup k pacientama
Eva Halířová
Pan doktor Bus je uzasny lekar, u ktereho mate pocit, ze mu na vas jako na pacientce opravdu zalezi. Kdyz mate nejaky problem, hned najde reseni, ktere s vami konzultuje, vse vysvetluje a venuje vam dostatek casu, aby s vami probral vsechny moznosti. Je velmi empaticky a bere pacientku jako celek, zajima se o to, co ji trapi, mate pocit, ze je to snad i psycholog, ktery umi uprimne vyslechnout i poradit. Nikdy pro neho nebyl problem poradit po telefonu nebo me vzit akutne, i kdyz mu to narusilo casove plany s objednanymi pacientkami. I vsechny sestricky jsou sympaticke a umi poradit. Pane doktore, dekuji za Vasi peci!
L.S.
Pan Doktor je člověk na svém místě. Je mi 20 a nikdo nechápe, že mám za gynekologa muže, ale opravdu bych neměnila. Je milý, profesionální, vše mi vysvětlí, podpoří mě a já mu na 100% důvěřuji a vždy se na každou návštěvu těším. "Necpe" do mě prášky ani hormony, jako to dělají jiní lékaři. Opravdu doporučuji.
Misa Kerberova
Pan doktor Bus je nejen odborník, ale také velký sympaťák s lidským přístupem k pacientkám. Uzdraví nejen tělo, ale i duši!Jsem s jeho péčí velmi spokojena.
Zuzka
Pan doktor je neskutecny sympatak, hodny muz a tak vnitrne krasny clovek, ze kdyz jsem u nej, ani mi neprijde, ze jsem u doktora, jak dobre se u nej citim. Kez by byli takovi doktori vsichni. Je empaticky, taktni, citlivy, hodny, profesional. Nemuzu na nej rici jedine spatne slovo. Pane doktore, mam Vas moc rada a velice si vazim Vasi prace a citlivosti. Zuzka Loukotová
Veríína
Dle mého názoru se jedná o kapacitu ve svém oboru. Nic není problém všechno se snaží řešit hned a důsledně. Je to jediný doktor, který řeší moje problémy celkově i když se nejedná o gynekologický problém. Návštěvy u pana doktora jsou vždy zaručení dobré nálady. To že chce aby se ženy chránily antikoncepcí a horlivě jí nabízí beru jako + (i když z vlastní zkušenosti vím že jsou to svinstva) kdo ale nechce stačí říct :) Zábavný a hlavně opravdu šikovný. Jsem moc spokojená!
Markét
K panu doktoru Busovi chodím již 14 let. Je to nejúžasnější doktor, kterého znám! Má profesionální přístup, pochopení pro pacientku - jako pro člověka. Nikdy jsem s ním neměla žádné problémy, naopak.. k panu doktorovi chodím velmi ráda..dokonce mi i zajišťoval vyšetření, která se gynekologie vůbec netýkají. Doporučila jsem pana doktora své kamarádce, je nanejvýš spokojená. A že se čeká trochu déle v čekárně? Myslím, že mi to za to stojí..ne, vím to, dnes není samozřejmost mít dobrého doktora a i kdybych se přestěhovala za Prahu, budu chodit sem. Sestřičky jsou laskavé, milé..nemám jedinou připomínku. Poplatek 300,- ročně není nijak velký. Všem pana doktora a vůbec celou ordinaci Gynbus doporučuji..
Martina Kaf.
K panu Busovi chodím 16 let. To, že je úžasně pečlivý s nepředstíraným zájmem nejen o zdraví pacientky, ale taky její komfort, jsem věděla už v těch svých dvaceti. Jaké štěstí mám mi ale došlo až v okamžiku, kdy jsem pro malou pauzu pana doktora musela navštívit jinou ordinaci. Dbá o zdraví prsou, takže je v jeho zařízení i sonografie s přední lékařkou mamma centra. Jeho ceník je 300 kč na rok. Nenechte se odradit dlouhou čekací lhůtou k objednání a raději plánujte hodně dopředu. Martina kaf.
JarkaCervenakova
S tak ochotným přístupem jaký má pan doktor Bus jsem se ještě nepotkala. Nejedná s vámi jak s "dalším pacientem". Mám v živote skutečně jen samé špatné zkušenosti a tomuto přístupu (zájem, odbornost, citlivost, nadšení, pečlivost, pozitivita, ochota...) doteď nemůžu uvěřit. Špatný pocit z toho co mě u gynekologa zase čeká, třeba jen naštvaná sestřička, už je pryč :).
Klára
Dost mě zaráží, že se tu objevily dva příspěvky o "vnucování" HA. Ačkoli jsem ji x let před porodem v péči jiného lékaře pravidelně brala a ani předtím ani v těhotenství jsem neměla žádné problémy, pan dr. mi doporučil jiné metody s tím, že mi to klidně předepíše, ale na mém místě by to nebral. Takže přístup je zjevně individuální, což oceňuji. Jinak zatím si nemohu stěžovat, přístup a péče v těhotenství i po něm perfektní a když se objevily nějaké hraniční výsledky, raději mě poslal na testy znovu. Akutní problém řešil okamžitě a byla jsem i svědkem toho, jak dával po telefonu konzultaci nějaké vyděšené pacientce na rizikovém. Zároveň se zajímal a konzultoval se mnou další věci související s těhotenstvím, které přímo řešit nemusel.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze