MUDr. Jakub Rouchal

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo
MUDr. Jakub Rouchal

Vránova 172, Brno 621 00

+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !

10/02/2023

Běžný termín

Diagnostické vyšetření

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
Umístění: MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP) diagnostické vyšetření

Velmi profesionální přístup. Podrobné vysvětlení problémů. Skvělé navrhnuté opatření k nápravě.

R
Návštěva ověřená

Pan doktor pokaždé vše ochotně a podrobně vysvětlí. Rozhodně doporučuji.

Návštěva ověřená
Umístění: MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP) Běžný termín

Vsechno podrobne vysvetleni a ochota.Spokojenost.Dekuji

Návštěva ověřená

Pan doktor mi velmi podrobně vysvětlil co mám za problém a jak ho bude řešit.

Návštěva ověřená

Čekárna čistá a prázdná.Pan doktor příjemný a vstřícný. Žádná čekací doba, dodržel objednanou hodinu bez opožděni čeho si velice vážím.

Návštěva ověřená

Velice příjemný doktor se zájmem o pacienta super !!!

Návštěva ověřená

Pan doktor hledal příčinu, vše mi vysvětlil a pomohl.

Návštěva ověřená

Pan doktor, je úžasný, pomohl , poradil...ulevil od bolesti

I
Návštěva ověřená

Nelíbilo se mi chování sestřičky. Mohla by být milejší. Pan doktor by skvělej.

Návštěva ověřená

Příjemný a vstřícný lékař, vše vysvětlil. Své práci rozumí.