Logo

Vránova 172, Brno 621 00

+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !

10/02/2023

O nás

Naše ambulance, fungující na téže adrese nepřetržitě od roku 1993, nabízí komplexní diagnostiku a léčbu onemocnění pohybového aparátu dospělého věku (tj. neprovádíme vyšetření dětí do 10let věku).

Přednostmi našeho zařízení jsou:
- úzká spolupráce s Ortopedickými klinikami FN Brno a FN u sv. Anny v Brně, ověřenými fyzioterapeuty,
ambulancí dětské ortopedie a také klinikou jednodenní chirurgie
- ordinační doba každý všední den kromě pátku
- možnost internetového či telefonického objednání

Služby

Specialisté

Vránova 172, Brno 621 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (305)

MUDr. Martin Prýmek Běžný termín

U pana doktora jsem byla poprvé, první dojem je dobrý, pan doktor je příjemný a snad bude jeho léčba účinná.

Ľ
    MUDr. Martin Prýmek Běžný termín

Za mňa spokojnosť, sympatický a príjemný lekár, návšteva v plánovanom čase a prebehla rýchlo a verím, že aj efektívne.

I
    MUDr. Jakub Rouchal diagnostické vyšetření

Nelíbilo se mi chování sestřičky. Mohla by být milejší. Pan doktor by skvělej.

MUDr. Martin Prýmek Běžný termín

Po mnoha letech (a možná vůbec poprvé) se mi stalo, že jsem se kvůli chybějící kartičce pojišťovny vrátil domů bez ošetření (ještě jsem dostal nabídku na prohlídku za 800 Kč). Připouštím svoji chybu, pan doktor ale mohl projevit trochu dobré vůle (tím nemyslím tu nabídku na placenou prohlídku). Věřím, že lékaři občas pracují zadarmo, ale politováníhodní v roce 2024, pokud vím, po finanční stránce nejsou, tak by podle mne neškodila trocha velkorysosti. U pana doktora Prýmka je mi to už ale jedno, znovu se k němu neobjednám a se svou bolavou nohou dopajdám někam jinam.

Vážený pane Budíku,
    dovolím si reagovat, se svolením dr. Prýmka, jakožto vedoucí našeho ambulantního provozu.
    Vaše rozhořčení nad vzniklou situací mne sice mrzí, ale ve spojitosti s ním bych si dovolil připomenout, že pacienti mají nejen svá práva, ale i jisté povinnosti.
    Budiž tak ve prospěch Váš i ostatních pacientů.

Dle Zákona o veřejném zdravotním pojištění (zák. 48/1997 Sb.- paragraf 12, písmeno h) je "Pojištěnec povinen prokazovat se při poskytování zdravotních služeb platným průkazem zdravotního pojištění." Ze strany poskytovatele zdravotních služeb tak může být ověřena platnost tohoto pojištění u konkrétní zdravotní pojišťovny.
    Dále pokud se jedná o prvotní vyšetření (buďto zcela poprvé v daném zařízení, či opakované vyšetření po letech, ale s novou diagnózou/ problémem), měl by pacient být vybaven žádankou na dané vyšetření, kde je specifikován požadavek na dané vyšetření (ze strany PL či jiného
    specialisty) a může být popsána příp. předchozí proběhlá léčba.
    Žádný z výše uvedených dokumentů jste, dle mých informací, neměl k dispozici. Kolega Vám proto nabízel vyšetření v režimu samoplátce (dle oficiálního ceníku), což byla další alternativa řešení dané situace. Další možností by logicky bylo Vás přeobjednat na náhradní termín.
    K této alternativě již bohužel nedošlo vzhledem k Vašemu odmítavému postoji.
    Po splnění výše uvedených kritérií Vás jistě v budoucnu rádi ošetříme.
    Stejně tak se můžete, při dnešní svobodné volbě lékaře, obrátit na kteréhokoliv
    jiného specialistu, což bude v daném případě nejlepší pro obě strany.
    S pozdravem
    MUDr. Jan Sklenský

MUDr. Martin Prýmek Běžný termín

Pan doktor je skvělý! U takového ortopeda jsem ještě nikdy nebyla.

MUDr. Jan Sklenský Běžný termín

Skvělý lékař, po odborné i lidské stránce, precizní a vstřícný. Výborně komunikuje, vše vysvětlí, trpělivě odpoví všechny dorazy, dokáže uklidnit, podpořit a motivovat. Sestřička milá a laskavá. Kéž by to takhle vypadalo všude! Děkuji za Vaši péči.

MUDr. Jan Sklenský Běžný termín

Byla jsem spokojená. I s ukázkou cviků.Budu to určitě dodržovat.

MUDr. Jan Sklenský Běžný termín

Věcný a empatický přístup a péče. Vše vysvětleno a objasněno.

I
    MUDr. Jan Sklenský Běžný termín

Nejlepší lékař, se kterým jsem se setkala. Vždy velmi ochotný a vstřícný, léčba pokaždé zabrala.

MUDr. Jakub Rouchal Běžný termín

Příjemný a vstřícný lékař, vše vysvětlil. Své práci rozumí.