Ortopedie

Logo

Vránova 172, Brno 621 00

+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !

10/02/2023

O nás

Naše ambulance, fungující na téže adrese nepřetržitě od roku 1993, nabízí komplexní diagnostiku a léčbu onemocnění pohybového aparátu dospělého věku (tj. neprovádíme vyšetření dětí do 10let věku).

Přednostmi našeho zařízení jsou:
- úzká spolupráce s Ortopedickými klinikami FN Brno a FN u sv. Anny v Brně, ověřenými fyzioterapeuty,
ambulancí dětské ortopedie a také klinikou jednodenní chirurgie
- ordinační doba každý všední den kromě pátku
- možnost internetového či telefonického objednání
Naše specializace

Specialisté

Vránova 172, Brno 621 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (344)

MUDr. Jakub Rouchal • diagnostické vyšetření

Příjemná atmosféra, pan doktor i sestřička vstřícní, dostala jsem podrobné vysvětlení problému i následné léčby.

MUDr. Jan Sklenský • Běžný termín

Perfektní srozumitelná komunikace a snaha zlepšit můj zdravotní stav

MUDr. Jakub Rouchal • diagnostické vyšetření

Skvělý přístup, vše vysvětleno, prostor pro konzultaci a dotazy ze strany pacienta.

MUDr. Martin Prýmek • Běžný termín

Byl jsem u pana doktora Prýmka s problémem s kolenem. Pan doktor velkej sympaťák, přátelskej, milej a sestřička jakbysmet. Vše perfektně vysvětlil, co bude dělat jak bude dělat. Když jsem si představoval jak se mě bude někdo rýpat v koleni jehlou, musím teda říci, že to nic hroznýho pod jeho velením nebylo. Profesionál jedním coulem, více takových pracovišť po celé ČR by chtělo. Mohu jenom doporučit.

E
    MUDr. Jakub Rouchal • Běžný termín

Milý, vstřícný pan doktor i sestřička je skvělá. Snaha pomoci a empatický přístup. Dlouho jsem se nesetkala i lékaře s tak pozitivním laděním.

MUDr. Jakub Rouchal • Běžný termín

Pan doktor byl moc příjemný, vše dobře vysvětlil a ochotně mi vypsal žádanku na další léčbu. Rozhodně jeho služby doporučuji

MUDr. Jan Sklenský • Běžný termín

Velice příjemný pan doktor, vše vysvětlí,zahájí léčbu,vymyslí postup,jako pacient odcházím s dobrým pocitem, že jsem v rukou odborníka,kterému na mém zdr.stavu záleží. A moc fajn sestřička

MUDr. Martin Prýmek • Běžný termín

První návštěva – velmi pozitivní dojem. Profesionální přístup, perfektní komunikace, vstřícné a příjemné vystupování.

MUDr. Martin Prýmek • Běžný termín

Velice příjemná návštěva. Velmi profesionální přístup.

MUDr. Martin Prýmek • Běžný termín

Velmi příjemný lékař. Okamžité řešení problému a pomoc.