Kontaktní údaje

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Viniční • Jiný

Je mi ctí, že mám tu výsadu, že se péče o moje zdraví ujala právě MUDr. Ivona Toufarová. Nesmírně si vážím jejího velmi lidského a přitom profesionálního přístupu k pacientovi, upřímného zájmu o naše potíže a odborné fundovanosti. Velice děkuji za veškerou péči, které se mi vždy dostalo.

F
Umístění: Poliklinika Viniční • Jiný

Nejlepší praktická lékařka co jsem měla - skvělý přístup, empatická, vstřícná, ochotná a pomůže s každým problémem. Vždy na příjmu, děkuji a doporučuji.

Umístění: Poliklinika Viniční • Jiný

Odborně na výši, bystrá, dg. nestřílí od boku, pečlivě vyšetří a když něco řekne, můžete se na to spolehnout. Navíc je však i empatická, laskavá a vstřícná. Naprostá spokojenost!

Umístění: Poliklinika Viniční • Jiný

MuDr. Toufarová patří mezi nejlepší praktické lékaře vůbec. Odbornost, profesionalita, empatie, ochota a přátelský přístup. To je to, co Vás při návštěvě od paní doktorky i sestřičky čeká. Můžeme všem jenom doporučit.

Umístění: Poliklinika Viniční • Jiný

Pani Mudr. je velmi empaticka, je trpezliva a naozaj sa pacientovi snazi uprimne pomoct, ako najlepsie vie! Tak isto je prisna a nekompromisna a to sa u nej pocita tak isto. Je skoro skoro dokonala! Ja so s pani Mudr. velmi spokojny a nemenil by som, jedine negativum je, ze sa k pani Mudr. nie je mozne registrovat jednoducjo preto, ze je jedna z nejlepsich v Brne a mozna i za Brnem. Pani Toufarove preji hodne zdravi a dlouhovekost!

Umístění: Poliklinika Viniční

Vždy když přijdu k paní doktorce s nějakým problémem tak mě odešle na vyšetření ale nakonec i když dopadnou dobře třeba tak mi napíše antibiotika i když mi vlastně nic nezjistily... takže místo aby se příčina zdr. problému řešila dál tak napíše antibiotika jen tak a tím to končí.

Umístění: Poliklinika Viniční • běžné záležitos...Vícet, které se vyřizují u praktického lékaře Méně

Skvělá paní doktorka, velmi pečlivá, se vším poradí, dá doporučení k odborníkovi nebo pošle na další vyšetření, nikdy nic nezanedbá, člověk se na ni může dokonale spolehnout.

Umístění: Poliklinika Viniční

Moc milá a šikovná paní doktorka, profesionální a zároveň lidská. Vždy vyslechne, dobře poradí. Moc doporučuju!

Paní doktorka Ivona Toufarová i sestřička Romana Černá jsou naprosto dokonalé.. Absolutně profesionální a milé osoby. Děkuji za vše!
Klementová Kamila

K paní Dr. Toufarové chodíme s manželkou již mnoho let. Zatím jsme tak milou a pečlivoiu lékařku nepoznali
In. St. Procházka