Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Rehabilitační centrum, pracoviště bariatrické a minimálně invazivní chirurgie s operačními sály, lůžkovým oddělením a JIP, radiodiagnostické pracoviště s počítačovým tomografem a ultrazvukem, stomatologické centrum, oční klinika, pracoviště plastické a estetické chirurgie, centrum reprodukční medicíny, akreditované mamografické pracoviště a další subjekty

Služby

Specialisté

Poliklinika Viniční
Viniční 4049/235, Brno 615 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (46)

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Dobrý den, chci poděkovat paní doktorce Fejfarové za její pomoc při léčbě mé krční páteře. Cením si její profesionality a přístupu k pacientům. U ní mám vždycky jistotu, že nic nezanedbá a její přístup je přímý, jasně vysvětlí všechny podrobnosti a doporučí další postup. V čekárně se dlouho nečeká , objednává pacienty tak, aby je všechny zvládla vyšetřit. Což je také velmi pozitivní. Jako doposud jediná lékařka mi zavolala zpět, když jsem se hned nedovolala!
    Ještě jednou díky paní doktorko !

MUDr. Nikolas Pávek • Jiný

Byl jsem tu naposled, nepříjemný doktor, nepříjemná sestra, neustále mi skákali do řeči a chtěli mít všechno rychle hotový. UŽ NIKDY!

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Strašný přístup k mladým lidem. Neochota, arogance. Ostatní doktoři mají na paní doktorku také nepěkný názor.

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová

Dobrý večer, opravdu mě mrzí, že jste se nepodepsala či nepodepsal. Nemohu se takto podívat do Vaší zdravotní dokumentace, abych zkontrolovala, že jsem pro Vás udělala vše stejně kvalitně, jako pro ostatní pacienty, kteří jsou dle referencí s mým přístupem a prací spokojení .
    Přeji vše dobré v dalších dnech. Fejfarová

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Paní doktorka je skvělá! Nejenže mě přijala na vyšetření de facto ihned ale ještě mi zařídila objednání na 2 další vyšetření. Obrovská snaha pomoct nad rámec povinnosti a obecně velmi příjemná. Komunikace výborná.

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Paní doktorka mne objednala rychle, při vyšetření brala ohled na můj věk a zdravotní stav, vysvětlila mi další postup léčby a věnovala mi dostatek času, což se u lékařů nevidí právě často. Byla jsem velmi spokojená.

Š
    MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Moc příjemná a ochotná Paní doktorka .
    Vyslechne vás a je empatická

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Paní doktorka je výborná lékařka s lidským přístupem. Během úvodní konzultace projevila zájem jak o samotnou diagnózu, tak o komplexní pochopení mých potíží. Odbornou péči paní doktorky hodnotím s maximální spokojeností.

Děkuji .Pěkný den. S pozdravem Fejfarová

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Paní doktorku můžu opravdu vřele doporučit. Ovšem nevím, jestli ji tím nedělám medvědí službu. Proto tuhle recenzi píšu hlavně jako poděkování. V kostce, vyšetření proběhlo přesně, na kdy bylo objednáno, žádné čekání v čekárně. Paní doktorka je empatická s trpělivou snahou vše vysvětlit i takovému laikovi jako jsem já. Kéž by to u všech lékařů bylo podobné.

Děkuji velmi. S pozdravem Fejfarová

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Byl jsem u paní doktorky na doporučení mého obvodního lékaře.Paní doktorka byla pečlivá,empatická.Vše mi bylo podrobně vyvětleno.Oceňuji rovněž skvělý přístup a odbornost.
    Mohu doporučit.

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová • Jiný

Velice nadstandardní a obětavý přístup paní doktorky.

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová

Děkuji a přeji pěkný den. Fejfarová