Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Rehabilitační centrum, pracoviště bariatrické a minimálně invazivní chirurgie s operačními sály, lůžkovým oddělením a JIP, radiodiagnostické pracoviště s počítačovým tomografem a ultrazvukem, stomatologické centrum, oční klinika, pracoviště plastické a estetické chirurgie, centrum reprodukční medicíny, akreditované mamografické pracoviště a další subjekty

Služby

Specialisté

Poliklinika Viniční
Viniční 4049/235, Brno 615 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (43)

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová Jiný

Paní doktorka je skvělá! Nejenže mě přijala na vyšetření de facto ihned ale ještě mi zařídila objednání na 2 další vyšetření. Obrovská snaha pomoct nad rámec povinnosti a obecně velmi příjemná. Komunikace výborná.

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová Jiný

Paní doktorka mne objednala rychle, při vyšetření brala ohled na můj věk a zdravotní stav, vysvětlila mi další postup léčby a věnovala mi dostatek času, což se u lékařů nevidí právě často. Byla jsem velmi spokojená.

Š
    MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová Jiný

Moc příjemná a ochotná Paní doktorka .
    Vyslechne vás a je empatická

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová Jiný

Paní doktorka je výborná lékařka s lidským přístupem. Během úvodní konzultace projevila zájem jak o samotnou diagnózu, tak o komplexní pochopení mých potíží. Odbornou péči paní doktorky hodnotím s maximální spokojeností.

Děkuji .Pěkný den. S pozdravem Fejfarová

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová Jiný

Paní doktorku můžu opravdu vřele doporučit. Ovšem nevím, jestli ji tím nedělám medvědí službu. Proto tuhle recenzi píšu hlavně jako poděkování. V kostce, vyšetření proběhlo přesně, na kdy bylo objednáno, žádné čekání v čekárně. Paní doktorka je empatická s trpělivou snahou vše vysvětlit i takovému laikovi jako jsem já. Kéž by to u všech lékařů bylo podobné.

Děkuji velmi. S pozdravem Fejfarová

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová Jiný

Byl jsem u paní doktorky na doporučení mého obvodního lékaře.Paní doktorka byla pečlivá,empatická.Vše mi bylo podrobně vyvětleno.Oceňuji rovněž skvělý přístup a odbornost.
    Mohu doporučit.

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová Jiný

Velice nadstandardní a obětavý přístup paní doktorky.

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová

Děkuji a přeji pěkný den. Fejfarová

MUDr. Nikolas Pávek Jiný

hruza a des, nikdy sem uz nejdu a doporucuju vsem pockat si na nekoho kvalitnejsiho, zbytecne ztraceny cas .

MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová Jiný

Paní doktorku vřele doporučuji, je skvělou odbornicí s úžasným přístupem k pacientovi.

MUDr. Ivona Toufarová Jiný

Je mi ctí, že mám tu výsadu, že se péče o moje zdraví ujala právě MUDr. Ivona Toufarová. Nesmírně si vážím jejího velmi lidského a přitom profesionálního přístupu k pacientovi, upřímného zájmu o naše potíže a odborné fundovanosti. Velice děkuji za veškerou péči, které se mi vždy dostalo.