B.Freiova
Pani doktora ma velke znalosti a umi rychle vyhodnotit problem, nabidnout reseni a konat. Vsechna cest jeji prace!
jirneumann
Maximálně citlivý a profesní přístup k pacientům. Příjemné prostředí, maximální ochota.
Napotreti pridavam hodnoceni. Snad jiz nebude cenzurovano. Pani doktorka byla moje nejhorsi zubarka. Pracuje na kvantitu, nikoli na kvalitu, takze ocekavejte krom dlouheho cekani ve fronte velmi rychle odbaveni, preskoceni spoustu ukonu (kontrola artikulace, zabrouseni, injekce, kanalky, rentgen atd.) Za ten minimalni cas se to samozrejme neda stihnout. Ceny ma dobre ale mne osobne stalo hodne penez predelavani zubu po ni.
Jirka
Paní doktorku znám přes 30 let a nemohu o ní říct nic špatného. Pracovala na Národní třídě, posléze v Charvatově ulici a nyní je už řadu let v ulici Mezibranské. Je to skvělá lékařka, která své práci rozumí a dělá ji dobře. Když moje žena viděla jak se stará o moje zuby, opustila svoji zubní lékařku a chodí k ní.Paní doktorka při preventivní prohlídce vždycky odstraní zubní kámen a poradí jak postupovat v péči o chrup. Před větším zákrokem provede rentgenový snímek, který vyhodnotí a navrhne možnosti další léčby. Rovněž informuje o případné výši doplatku.
V případě své nemoci zajistí za sebe náhradu, aby nemusela rušit termíny objednání. Nemůže-li termín dodržet, vždy Vám zavolá s cílem domluvit se na náhradním termínu. Profesionalita a skvělý přístup.
Ivana L.
S pani doktorkou som bola pomerne spokojná, kým dlhodobo neochorela. Náhradná zubárka - neviem, ako sa volá, najskôr je už na dôchodku - mi nevyhovuje vôbec. Vyvŕtala mi už opravený zub, nehovoriac o kvalite práce. Radšej som zmenila som zubára.
Levna ale.. ceka se hrozne dlouho na termin. Je neseriozni kdyz ma nakou dovolenou, tak tam posle nejakou duchodkyni a ta vas vypalkuje, takze jste prisli o cas a penize zbytecne. Jeji casovy blok je 20 minut, takze kvalita tomu plne odpovida. Kanalky cistit nebo delat rentgen ji ani nenapadne, takze vam klidne udela korunku, kterou treba pak kompletne odstranit kvoli nalezum pod ni.
Oobně si myslím, že jiný přístup by neuškodil. Umí být hezky nepříjemná a co týče zubů, přišla jsem kvůli její nepozornosti o 2/3 zubu úplně zbytečně. S důchodci si rozumí.
Paní doktorka je nejlepší zubařka, kteou jsem zažil (a měl jsem jich mraky). Ano, vypadá přísně, ale zdání klame ;-)
Zuzka
Pani doktroka sice moc reci nenadela a pusobi prisnym dojmem, ale je odbornikem ve sve profesi. Naucila mne si opravdu pravidelne cistit zuby a musim rici, ze po dobu co jsem k ni chodila, tak jsem nemela problemy. Skoda jen, ze jsme se prestehovali.
paulik
Bez problémů. Hlavně chodit pravdelně na prevenci. Slyšet Pink Floyd při vrtání zubu je balzám na nějakou tu bolest.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze